Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 kg vánočního cukroví: krémové, marmeládové i neplněné + vstupenka do Šiklandu

4,7 / 5 Šikland - cukroví (4 pobočky) Pardubice  (mapa) 81 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Iva

Dobrý den, co prosím přesně zahrnuje VIP vstupenka do Šiklandu a jaké jsou podmínky pro její uplatnění v roce 2023 (je dán termín od-do či den PO-PÁ nebo SO-NE či prázdniny, kdy se má uplatnit?)?
Děkuji
 Iva

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo. Děkujeme za Váš dotaz. VIP vstupenka platí na kompletní vstup do areálu, včetně programu (ten neběží pouze v pondělí). VIP vstupenka neplatí na festival Prima Fest, který se koná v červenci, jinak ji lze uplatnit kdykoliv kromě pondělí a zmíněné akce. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Veronika Barkovskaya

Dobrý den. Chtěla bych jsem si objednat cukroví. Ale mám možnost vyzvednout cukroví jenom v Praze 21.12. dopoledne (8–10h). Budou k dispozici? Děkuji Vám předem

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko. Děkuji Vám za dotaz. Využijte pro rezervaci rezervační kalendář, kam je nezbytné napsat i místo vyzvednutí (https://www.slevomat.cz/akce/1961172-startovni-balicek-na-christmas-run-ve-vybranem-meste?tab=dotazy#nadpis).

Vyzvednutí po Praze: Praha: Asian Temple, Bílkova 13 (termín výdeje: 20.–22. 12. 2022, 13–19 h). Pokud Vám nevyhovuje datum a čas vyzvednutí, doporučím Vám, kontaktovat přímo poskytovatele služby na tel. 602 750 130 nebo e‑mailu info@sikland.cz.

Věřím, že se domluvíte! :)
S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru