Nabídku Kurz vaření řemeslného piva vč. degustace mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na zdraví: 8hodinový kurz vaření piva včetně vlastní várky a degustace

4,8 / 5 Minipivovar Radouš Druztová  (mapa) 98 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Gabriela

Dobrý den, rozšířila bych předchozí dotazy o případné pátky a pondělky a celkově kolikrát (a v jaké dny obvykle) se v měsíci vaření, a tedy i šance se připojit, koná. Využila bych pro 2 osoby, pravděpodobně spíše březen/duben. Děkuji.

Minipivovar Radouš

Dobrý den Termíny kurzů z 50% přizpůsobujeme zákazníkům. Tedy pokud budete mít zájem o pátek, tak si vás zařadíme do tabulky a termín vám navrhneme s měsíčním předstihem. Co se týká konkrétního termínu, tak na leden 2023 máme ještě volno v pátek 13.1. V případě zájmu by bylo dobré termín včas rezervovat.

Petra

Dobry den, mela bych stejny dotaz a to zda je mozne absolvovat kurz o vikendu. Chtela bych koupit 2 poukazy k vanocum a vzhledem k tomu, ze platnost je pouze do konce dubna, tak by me zajimalo, zda se bude do te doby pivo varit o vikendu, popr. kdy? Jeste bychom mohli patky, ale jine dny bohuzel nemuzeme, tak abychom pak stihly poukaz vyuzit. Dekuji.

Minipivovar Radouš

Dobrý den
Víkendy míváme občas. Na leden bychom snad 1 víkend měli. Více ne eMailu: vilidestroj@seznam.cz

Eliška

Dobrý den,
je možné absolvovat kurz o víkendu?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško. Děkuji Vám za dotaz. Termíny jsou závislé na období vaření piva: nahlaste raději několik termínů, kdy by se vám účast na kurzu hodila, a individuálně se s pivovarem domluvíte. Přikládám kontakt: 776 570 736 či na e‑mailu vilidestroj@seznam.cz (min. týden dopředu, sdělte kód voucheru). S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru