Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro krásné a zdravé tělo: lymfodrenáž i balíčky hubnoucích procedur

4,7 / 5 Studio Diana - Centrum zdraví a výživy Brno  (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena Buchtova

1.Pokud si teď koupím 15 hubnoucích procedur s platností do 31.5. a při první návštěvě dostanu permanentku pouze na 3 měsíce, znamená to, že musím všechny procedury ukončit do konce dubna? To je ale o víc než měsíc dříve než je nabízeno ve voucheru. Proč tedy musí zákaznice voucher vyměňovat za pro ni nevýhodnou permanentku?
2. Součástí procedur je kalhotová lymfodrenáž, kterou znám z jiných salonů, proto jsem překvapená, že v Hodnocení píše jedna zákaznice, že za „nadstandardní lymfokalhoty“ byl příplatek. Můžete mi, prosím, vysvětlit rozdíl mezi těmito speciálními a normálními lymfokalhotami?
Děkuji předem za odpověď.

Studio Diana - Centrum zdraví a výživy

Dobrý den, děkujeme za vaše dotazy. Co se týká platnosti permanentky, tak do skončení platnosti voucheru já musím mít od vás jeho číslo. To uplatním na Slevomatu. My dvě tím pádem nemáme časové omezení žádné. Co se týká druhého dotazu ohledně rozdílu mezi dvěma typy lymfodrenážních kalhot, bylo by dobré kdyby jste mi zavolala na 731 583 412 a vše vám vysvětlím. Nejde to napsat jednou větou, aby věci byly správně pochopeny. každopádně i standartní lymfodrenážní kalhoty jsou plně funkční a účinné. Klient má možnost si vždy vybrat. Budeme se těšit Diana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru