Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

799 Kč za trojkombinaci zeštíhlujících procedur studia Slim & Go. Salon celebrit a hubnoucí lymfatická masáž se slevou 77%.

3,6 / 5 Althea České Budějovice  (mapa) 178 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
PJ

Dobrý den, celkový čas procedury je 100minut, 60 minut lymfodrenáž, 30 minut zábal a 10 minut vibrační plošina.

PJ

Dobrý den, pokud kojíte tak bych problém určitě neviděla, jen při zábalu je nutné, aby jsme Vám nedávali masážní krém obsahující skořici, ta se do mléka vstřebává. Je nutno uvést ve zdravotním dotazníku, můžeme Vám nabídnout i jiné vhodné právě pro Vás.

katka01

Dobrý den, zajímalo by mne zda je tato nabídka vhodná i pro kojící matku a jaký je tedy celkový čas procedury (lymfodrenáž,zá­bal,cvičení,tě­lesný rozbor)…Děkuji za odpověď

Miloslava

Pro kojící maminky určitě vhodná není. Výše se píše, že se z těla odplavují toxiny. A nejen ty – že! Takže by to šlo vše do mlíčka, což je nežádoucí.

PJ

Dobrý den, toxiny se z těla odplavují přes ledviny a přes játra nikoliv přes mléko.

PJ

Dobrý den, zorientoval jste se správně platnost voucherů je od 7.3.2011 do 12.6.2011

Viktor Pecha

Již jsem se zorientoval :-)

od 7. 3. 2011 do 12. 6. 2011

Viktor Pecha

Dobrý den, zajímalo by mě, do kdy je potřeba voucher uplatnit? Děkuji za odpověď

Srnečka

dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, na kolik zákazníků je tato sleva omezena. také by mě zajímalo, jaký je dle Vašich zkušeností obvyklý efekt po takovéto jednorázové návštěvě. nemám nadváhu, ale líbilo by se mi něco udělat s tukovými polštářky na problematických partiích – má pro mně lymfodrenáž smysl? předem děkuji za odpovědi

JT

Dobrý den, na jednu osobu lze uplatnit max. 10 voucherů. Kolik osob si jich zakoupí je jedno – tento počet je neomezený, každý má možnost do konce slevomatu.:) Výsledky jsou vždy individuální. Někomu stačí 1 návštěva, někdo chce raději více, je to zcela na Vás. Vzhledem k tomu, že v tomto balíčku je i anticelulitidní zábal, tak to smysl má, protože tukové polštářky – celulitida se dělá kvůli toxinům v těle a ty se Vám díky manuální lymfodrenáži uvolní a poté při zvýšeném pitném režimu vyplaví z těla.

Gabča

Hezký den, jsem trošku obézní. Mám málo pohybu. Kolik si mám zakoupit voucherů? Aby to mělo trošku smysl? Je vhodné jít na proceduru třeba dopoledne a potom zbytek dne relaxovat? Je po té člověk unaven?

JT

Dobrý den, bez osobního setkání nemohu určit kolik návštěv byste potřebovala. U každého je to individuální. Když si jich zakoupíte více, tak ten efekt posílíte. Pokud jste zdravá, tak Vám to ublížit nemůže. Kdy na ní půjdete bude zcela na Vás, poté můžete normálně fungovat, nemusíte poté relaxovat. Samozřejmě se předpokládá, že se upraví jídelníček a bez pohybu to také nejde, stačí aspoň delší a rychlejší procházky…

Stanmax

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kontraindikace balíčku ohledně onemocnění jater? V jakém je to smyslu, že zábal např. obsahuje nějaké látky apod. Chtěl bych tento balíček zakoupit jako dárek avšak této kontraindikaci přesně nerozumím, je možné to vysvětlit, děkuji.

JT

Dobrý den, o zábal nejde, ale o samotnou manuální lymfodrenáž, při které se uvolňují škodliviny (toxiny) do ledvin a jater, poté při pitném režimu se vyplavují z těla ven. Z tohoto důvodu je důležité, aby tyto orgány byly zcela v pořádku.

Gabruna

Dobrý den,
kolegyně v práci mluvila o tzv. bezbolestné liposukci a tak by mne zajímalo jestli tento zákrok je ona tzv. bezbolestná liposukce. :-)
děkuji za Vaši odpověď

JT

Dobrý den, toto je manuální lymfodrenáž, s kavitací nemá nic společného. Kavitace neboli bezbolestná liposukce se provádí nízkofrekvenčním ultrazvukem. Na našich webových stránkách se dozvíte vše potřebné a důležité včetně kontraindikace atd…

Wendy

Je možné nějakým způsobem uplatnit slevový kupón i na kavitaci? Děkuji za odpověď.

JT

Dobrý den, slevový kupon, který se zakoupí na manuální lymfodrenáž se může uplatnit pouze na ní. Pokud máte zájem o kavitaci, máme slevy i nadále.

Wendy

Děkuji za odpověď. Jen jsem teď nepochopila, jak jste to myslela s tou kavitací a s její slevou.. Takže sem máte v plánu dát slevový kupon i na ni? Děkuji.

JT

Na kavitaci máme slevu 30%, tu můžete využít do 15.3.2011. O sle­vovém kuponu na Slevomatu prozatím nic nevím, ale 30% si myslím, že také není špatné?!:)

Miluška

Proč tu svojí akci nemáte na svojich fb stránkách?

Hawranpírko

a proč bychom měli mít?

JT

Dobrý den, na FB není každý, proto využíváme i této možnosti, aby si této akce všimli i jiní, kteří se např.neumí orientovat na FB apod.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru