Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sushi set Onigara. 33 lahodných kousků na doma

4,2 / 5 Čajovna Wabi Olomouc  (mapa) 716 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Chrudoš

K výše uvedené odpovědi na otázku paní Mikulkové:

  • měli jste možná na mysli, že původní cena setu je 699,– a ne 799,–, jak píšete. Pokud si tedy cenu nevymýšlíte. Jaká je tedy skutečná cena tohoto setu?
Sushi Pro Všechny

Dobrý den, původní cena setu je 699,– kč. 799,– byl překlep. Jsme výrobci sushi a s počítačem pracujeme pouze rok a čas od času se spletem protože jsme lidi a ne roboti. Skutečná cena setu je tedy 699,– kč Chrudoši.

Petra Mikulková

Dobrý den,

jen taková reakce na sushi od Sushi pro všechny. Měla jsem možnost ochutnat sushi také ze slevové akce a musím říct, že teda nenadchne. Původní cena měla být 399,–, akční cena 99,– (16ks). Sushi nic extra, miniaturní kousek zázvoru, hůlky jen takové „třísky“. Suma sumárum…chybí mi důvěra.

Sushi Pro Všechny

Dobrý den, sushi o kterém zde mluvíte nepochází z tohoto slevového portálu. Zřejmě došlo z vaší strany k omylu. Set v nabídce Slevomatu obsahuje 33 kusů sushi a jeho původní cena je 799,–. V případě jakýchkoliv dotazů, použijte prosím náš tel. 733 223 044. Dě­kujeme a přejeme vám pěkný zbytek dne.

Andrea Suchánková

Dobrý den, mám dotaz, zda je možné sushi sníst přímo u Vás v čajovně, nebo se musí odnést pryč? Samozřejmě po předchozí rezervaci. Děkuji za odpověď.

Sushi Pro Všechny

Dobrý den, sushi na voucher je určeno pouze k odběru sebou. Děkujeme za pochopení.

Karamelka

Dobrý den mám stejný dotaz, zda je možný osobní odběr o víkendu, případně zdali vydrží sushi do druhého dne v lednici?? Děkuji za odpověď.

Sushi Pro Všechny

Dobrý den, jak jsme již uvedli je odběr možný pouze v pracovní dny, tedy pondělí až pátek. Pokud budete sushi uchovávat v lednici, je možné a zcela bezpečné jej konzumovat i na druhý den. Děkujeme.

Kristina Záchová

Zdravím do čajovny WABI,
ráda bych se zeptala, zda je možný osobní odběr o víkendu, popř. ve všední den dopoledne po domluvě? Děkuji. Záchová

Sushi Pro Všechny

Dobrý den, osobní odběr sushi je možný pouze pondělí až pátek. Odběr dopoledne bohužel možný zatím není. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru