Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxujte tvorbou: kurz malování tečkované mandaly pro 1 osobu

4,8 / 5 Pro Svůj Úsměv (6 poboček) Praha - Kobylisy  (mapa) 179 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavla Forstova

Dobrý den, budete na kurz tečkovaná mandala vypisovat další termíny pro Jihlavu? Kurz je tam v jediný termín a obsazen, další nemáte, proto s koupí voucheru vyčkávám. Jiná města jsou daleko. Děkuji.

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Určitě plánujeme, ale nemáme už volné víkendy do června, takže spíše v dalších měsících. Můžete nám prosím zavolat na 722 161 891 (Martin Hes)? Možná bychom v tom dubnu ještě jedno místo mohli přidat, ale potřebovali bychom se na tom s Vámi domluvit. Budeme se těšit na telefonát. Martin a Ivana Hesovi :-)

Katerina Steidler

Dobrý den, kurz bych chtěla věnovat dceři (13), ale chci se zeptat, zda se mohu kurzu bezplatně zúčastnit i já jako nezávislý pozorovatel – neboli doprovod :-)
Děkuji za info KST

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka I. doporučujeme z důvodu časové náročnosti a neustálému soustředění se absolvovat dětem samostatně bez dospělého doprovodu od 13 let. Výjimečně po telefonické dohodě s placeným doprovodem rodiče i o rok mladší. Už se nám to párkrát stalo, že maminka bez domluvy s námi přivedla 13 letou dceru a sedla si vedle nebo za ní na židli (že nemá kam jít a musí počkat do konce kurzu). Ani jednou ty děti nebyly v pohodě a nedokázaly se soustředit. Věřte nám, že je lepší si zaplatit 2 místa na kurzu a užít si s Vaší dcerou společný kreslící zážitek a ne ji stresovat Vaší přítomností na kurzu. A na kurzu se vždy najdou nějací ti její vrstevníci, takže se nebojte, že by se tam nudila… Snad jsem s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit na kurzu :-) Usměvavý den přejí Martin a Ivana Hesovi

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru