Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prázdninový tábor Rikitan pro děti od 7 let. Zažijte 11denní dobrodružství jako Rychlé šípy v nádherné přírodě kolem Telče. Včetně jídla a dopravy busem!

4,9 / 5 Letní dětský tábor RIKITAN Vanůvek  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli na táboře budou i nějaké starší děti. Dcera má 7 let (to je v pohodě). Syn má 14 let, aby tam měl někoho k sobě. Děkuji za odpověď.

Jiří Tuza

Dobrý den paní Michaelo,
zrovna dneska se přihlásily dvě slečny, kterým je 15 let. Kromě nich jede na tábor i několik dalších starších dětí, ve věku 12–14 let. Pro Vašeho syna určitě nebude problém zařadit se mezi vrstevníky.
Přeji pěkný zbytek dne.

S pozdravem,
Jiří Tuza

Kateřina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné aby jel syn kterému bude 7let v září a ještě jestli je tam naplánována návštěva rodičů. Děkuji.

Jiří Tuza, hlavní vedoucí tábora

Dobrý den,
vše záleží na Vašem uvážení, jestli syn zvládne pobyt na táboře bez rodičů. Jelikož se jedná o téměř sedmiletého kluka, věřím, že by v tom neměl být problém. Návštěvy rodičů naplánovány bohužel nejsou. Přejí příjemný den.
S pozdravem,
Jiří Tuza

Jolana Šturchová

Dobrý den, mám 3 děti 10, 8 a 6 let......vezmete mi i tu 6ti letou holčičku? Na tábor jezdí od 4 let všichni a na 14 ti denní.....tento rok by rádi vyzkoušeli tábor jiný, než na který jezdí roky…můj mail je joldol@seznam.cz. Děkuji za odpověď. Šturchová

Jiří Tuza, hlavní vedoucí tábora

Dobrý den,
jelikož jsou již Vaše děti zvyklé jezdit na tábor, neviděl bych ve věku problém a rádi Vaši holčičku vezmeme.

S pozdravem,
Jiří Tuza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru