Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

42% sleva na plastová okna z profilů Inoutic Prestige 76 mm a Eforte 84 mm. Trojsklo za cenu dvojskla, zdarma parapety, doprava i zaměření.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Franta

Dále se mi nikde nepodařilo vyhledat, jak dlouhou poskytujete na Vaše okna záruku. Přecijen u takovéto investice mi záruka 24 měsíců příliš postačovat nebude.

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Níže uvádím výňatek z všeobecných smluvních podmínek společnosti JIS, spol. s r. o. 


1. Smluvní strany sjednávají záruční dobu na okna a dveře v délce 60 měsíců ode dne předání díla zhotovitelem. Záruční doba na
montáž oken a dveří včetně doplňků (vnitřní a vnější parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety atd.) a zednické začištění je 24 měsíců
ode dne předání díla zhotovitelem. Servis oken a dveří (seřízení kování) je poskytován za předpokladu užívání výrobků v souladu s
návodem na obsluhu a údržbu okenního kování ZDARMA po dobu 24 měsíců ode dne předání díla zhotovitelem. Při zachování
stávajících parapetů při montáži oken zhotovitel neposkytuje záruku na těsnost připojovací spáry v parapetní části.
Franta

Pokud je v katastru nemovitostí v poli Způsob ochrany nemovitosti uvedeno „památkově chráněné území“, znamená to, že je nutno povolení? 


Je možné zakoupit kupón a v případě, že by povolení nebylo vydáno, tento voucher vrátit, nebo je nutné toto zajistit ještě před koupí kuponu? 


Je toto povolení možné nechat zajistit od Vás (případně za kolik), nebo musíme sami? 


Jinak děkuji za rychlou a srozumitelnou provedenou kalkulaci dle zadání e-mailem :)
Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Vážený pane Franto,

ano zde bude nutné povolení. Bohužel povolení nejsme schopni zajistit. Doporučuji Vám obrátit se telefonicky na příslušný památkářský úřad, který Vám potvrdí zda ve Vaší lokalitě umožňuje výměnu dřevěných oken za plastová, při dodržení vizuálního členění oken. Co se týče vrácení voucheru tuto informaci Vám musí podat Slevomat, bohužel k tomuto nejsem kompetentní. Mnohokrát Vám děkujeme za pochvalu :-)

janekj70@gmail.com

Dobrý den,
pokud bych dělala objednávku na základě Vaší slevy do staršího panelového bytu, je možné ji spojit i s objednávkou předokenních žaluzií? Máte zkušenost s montáží u družstevních bytů? Je potřeba stavební povolení nebo ohlášení? Děkuji

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý den,

ano je možné zakázku spojit s objednávkou předokenních žaluzií nebo rolet. Při výměně oken v družstevních bytech je nutné mít schválení družstva a to určitě ve Vašem případě, kdy požadujete předokenní rolety, jelikož jejich instalace změní vizuálně horní členění oken (je nutnost použít nad okno rozšiřovací plastový profil cca 50 – 100 mm, na který se žaluzie umísťuje) pro výměnu oken postačuje ohlašovací povinnost u příslušného stavebního úřadu. Zkušenosti s montážemi družstevních bytů máme mnoho. Příkladem Vám uvádím referenční dodávky: SBD Pokrok, BD Píškova, CPI Byty, a. s. a mnoho dalších.

Vendula

Dobrý den, je sleva pouze na bílá okna, nebo i barevná?

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý den,

sleva je poskytována na všech 40 druhů barevného provedení dle našeho vzorníku. A to i v jednostranném dekoru, nebo oboustranném dekoru.

Olga Doubková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je v ceně zahrnuta montáž oken. Pokud ne, jaká by pak byla cena? Moc Vám děkuji za odpověď.

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý večer,

slevu poskytujeme na profil jako takový 42%, zdarma Vám dodáme vnitřní parapety a jejich montáž, zdarma Vám okna dovezeme. Cena montážních prací se kalkuluje zvlášť. Odvyjí se od počtu měněných oken (obvodových metrů) a zda okna budete měnit pomocí zapěnění a kotvení, nebo jestli bude předsazená montáž, či uvažujete o výměně s použitím oboustranného zatěsnění okenní fólií TwinAktiv 70mm exteriér a okenní fólií TwinAktiv 70mm interiér na kterou u novostaveb poskytujeme 50% slevu. Pro kalkulaci potřebuji více informací. Neváhejte se obrátit na kteroukoliv z našich obchodních poboček před zakoupením voucheru, dle Vašich informací Vám budeme schopni vykalkulovat cenu.

Lucie S.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné uplatnik slevu také v případě oken, u kterých je nutné schválení příslušných orgánů (byt v bytovém domě v Michli – dvojitá dřevěná okna) a kolik by případně byla cena dvou oken 1,6 m x 1,6 m.

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý večer,

pokud Váš dům spadá do památkové zóny, je nutnost schválení výměny oken památkáři. Jinak pro výměnu oken platí ohlašovací povinnost na příslušném stavebním úřadě. Pokud se jedná o kalkulaci ceny oken, potřebuji znát hloubku špaletového ostění a členění oken, které koncovou cenu ovlivňují.

Vidlička

Dobrý den,
rozumím tomu správně, že při rekonstrukci stejných bytů v panelovém domě a rodinném domě dostanu stejnou cenu?

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Vážený pane Vidličko,

ne zcela. Cena zakázek je shluk kalkulací výrobků a prací. Základní cenu ovlivňuje členění oken. Slevu poskytujeme na profil jako takový 42%, zdarma Vám dodáme vnitřní parapety a jejich montáž, zdarma Vám okna dovezeme. Ceny, které výše uvádíme, jsou orientační. Od stolu nejsme schopni nacenit přesné ceny zednických prací, demontáže, zednického začištění. Toto posuzují technici na místě, proto i konzultaci s technikem poskytujeme zdarma. Rekonstrukce panelového bytu není rozsahem prací tak náročná jako rekonstrukce bytu v rodinném domě. Proto koncové ceny zakázek rozhodně srovnatelné nebudou. Doporučuji Vám obrátit se před zakoupením voucheru na naše obchodní pobočky, kde Vám mohou podat podrobnější vysvětlení.

Franta

Cena voucheru se zde bere jako zaloha a tedy bude ve vysledku odectena jako cast jiz zaplacene slevnene ceny? Nebo je to ciste jen cena, za jakou mi bude sleva „aktivovana“?

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý večer,

cena voucheru je cena za kterou Vám bude sleva aktivována.

Hana Kulová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jaká byl byla cena u trojdílného okna 208 cm x 180 cm – 1 ks a dvojdílného 150 cm x 177 cm – 2 ks barva bílá vč. vnitřních parapetů.
 Děkuji

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Vážená paní Kulová,

v provedení Inoutick Prestige Komfort plus 76 mm s tepelnou hodnotou celého okna Uw=0,92W/m2k včetně všech prací (zednického začištění rekord rovné ostění, montáže, demontáže, ekologické likvidace) 22 948 včetně DPH 14%.

Renata

Dobrý den, bylo by možné vyrobit i vchodové dveře do rodinného domu? A pokud ano, jaká by byla cena?

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý den,

ano vchodové dveře Vám vyrobíme. Ceny jsou různé pokud vezmu v úvahu rozměr 1100×2190 částečně prosklené, v bílé barvě včetně všech prací (montáž, demontáž, ekologická likvidace, zednické začištění) 17 302,– včetně DPH 14%.

Vladimír Popsíšil

Dobrý den,
rozumím tomu tak, že za 1 000,– Kč dostanu slevu 42 respektive 43% na celou zakázku dle vlastního výběru a specifikace? Jedná se o rodinný dům a celkový počet oken 10 kusů, hnědé barvy. K tomu 2 x balkonové dveře.

Ladislava Holubová - vedoucí obchodní kanceláře

Dobrý den,

ano slevu 42% respektive 43% dostanete na profil který si vyberete z řady Eforte 84 mm nebo Pretige 76 mm, který bude zasklený trojsklem. Rozměry oken a dveří Vám zdarma zaměří technik. Barvu, členění oken si určíte sám, dle Vašeho uvážení. Vše se dělá na míru, dle potřeb a přání objednavatele.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru