
Termín
Platnost do 28. 6. 2012.
Jak uplatnit
- Po zakoupení voucheru potvrďte sovu účast na tel. 733 643 144 nebo na info@zameknapajedla.cz.
- Každý kurz trvá od 18:00 h do 21:00 h.
- Platí pro 1 osobu. Na kurzu je max. 10 účastníků.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 6. 2012.
Jak uplatnit
- Po zakoupení voucheru potvrďte sovu účast na tel. 733 643 144 nebo na info@zameknapajedla.cz.
- Každý kurz trvá od 18:00 h do 21:00 h.
- Platí pro 1 osobu. Na kurzu je max. 10 účastníků.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 6. 2012.
Jak uplatnit
- Po zakoupení voucheru potvrďte sovu účast na tel. 733 643 144 nebo na info@zameknapajedla.cz.
- Každý kurz trvá od 18:00 h do 21:00 h.
- Platí pro 1 osobu. Na kurzu je max. 10 účastníků.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 6. 2012.
Jak uplatnit
- Po zakoupení voucheru potvrďte sovu účast na tel. 733 643 144 nebo na info@zameknapajedla.cz.
- Každý kurz trvá od 18:00 h do 21:00 h.
- Platí pro 1 osobu. Na kurzu je max. 10 účastníků.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na kurz k M. D. Rettigové byste museli nejspíš se slovníkem. Na zámeckém kurzu vaření vás místo varmuže, měchury či kaltúna čekají překvapení jedině v podobě skvělých rychlých večeří, vynikajícího sushi či italských dobrot.
Ochutnejte vlastnoručně připravené delikatesy na zámeckém kurzu vaření. Věnovat se vám budou experti z Moravského kulinářského institutu a se slevou 50 % vás vedle dobrého jídla čeká i neopakovatelná atmosféra zámku Napajedla!

Kurzy jsou kreativní, naučíte se nejprotřelejší triky i to, jak používat správně koření, a nahlédnete pod pokličku novinek a trendů v české i světové gastronomii.
Vyberte si kurz dle chuti:
- Foodstyling
- Rychlá překvapení
- Sushi od A do Z
- Italská romance
Nevíte, jak udělat „zásmažku“, klasickou svíčkovou či kuře po italsku? Jste na správném místě!

Experti z Moravského kulinářského institutu vás naučí vařit dle receptů našich babiček a seznámí s novinkami české i světové gastronomie. Přečtěte si více o kuchařích MOKUL a zapomeňte na fastfoody, polotovary i vysedávání v v restauracích, kde je jídlo často předražené a mnohdy nám ani nechutná.
Kurzy probíhají formou příjemného večera vždy v čase 18–21 h, každého se účastní max. 10 lidí. Na kurzech jsou vítáni muži i ženy, laici i profesionální kuchaři, zkrátka každý, kdo si chce rozšířit obzory.
Foodstyling 7. 6. (David Brada) Zdobení a modelování ze surovin a karamelu. Chcete se předvést před kamarády či rodinou? Chystáte party a toužíte oslnit dokonale nazdobenými talíři? Tak právě pro vás je určen tento kurz.

Rychlá překvapení 14. 6. (Eva Gajdošík) Nevíte, co udělat na večeři, když přijdete z práce, nečekaně se ohlásí návštěva? Tápete a máte zmatek? Na tomto kurzu zjistíte, že i z mála jde vytvořit moc a ještě vás budou všichni obdivovat za váš nápad a vtip.
Sushi od A do Z 21. 6. (David Brada) Někteří jej miluji, jiní haní. Na kurzu proniknete do tajemství přípravy sushi a zvládnete jej i doma. A to tak, že bude chutnat vám i přátelům.
Italská romance 28. 6. (Eva Gajdošík) Naučte se rychlé italské speciality a vařte chutně, i když nemáte moc času. Přijďte si pro jednoduché tipy a návody, jak se stát znalcem kvalitních surovin. Představíme vám také dokonalé koření, olivové oleje z Toskánska, přímo od místních zemědělců.

Neváhejte tedy a vstupte zámeckou bránou do zámku Napajedla, kde sídlí Moravský kulinářský institut, který založila Eva Gajdošík. Od začátku své činnosti Mokul spolupracuje s Miroslavem Horákem, kulinářským expertem Moravy.