Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10měsíční kurz angličtiny libovolné úrovně NEBO roční pomaturitní studium s výukou 20 hodin týdně. Rozmluvte se v Perfect English.

4,4 / 5 JŠ Perfect English Brno  (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Irena

Dobrý den,
chtěla bych se jen zeptat zda v případě dodatečného přijetí na vysokou školu zaručujete i navrácení peněz? Některé z jazykových škol to praktikují.
Děkuji za odpověď

JŠ Perfect English

Dobrý den, v případě žádosti o odstoupení od smlouvy o denním studiu v případě přijetí na VŠ doručené do 31.8. 2012 se školné vrací celé. V případě žádosti doručené po 1.9. 2012 se vrací poměrná částka uhrazeného školného, počínaje od měsíce, který následuje po měsíci, ve kterém byla žádost doručena škole.

Marie

Takže si mám koupit dva vouchery a rozdíl doplatit, jestli to chápu správně.

JŠ Perfect English

Dobrý den, pokud byste chtěla navštěvovat kurz půl roku stačí jeden voucher. Pokud celý rok zakupte si dva vouchery.

Marie

Dobrý den! Je možno použít voucher na kurz přípravy na CAE (Certificate of Advanced English)? Děkuji za odpověď.

JŠ Perfect English

Dobrý den, ano je to možné. Tento kurz je ale o něco dražší, rozdíl byste doplatila osobně v kanceláři naší jazykové školy.

Marek Patočka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik lidí navštěvuje kurz? Při větším počtu se člověk nedostane ani ke slovu a když ano na velmi krátkou dobu. To bych se tam maximálně naučil gramatiku. Jen abych věděl, co od tohoto kurzu očekávat. Děkuji za odpověd a přeji příjemný den.

JŠ Perfect English

Dobrý den, maximální počet studentů je 15. Kurzy ale z pravidla nebývají plně naplněné, rozhodně se nemusíte bát, že byste se ke slovu nedostal.

Eva

Dobrý den, je možné koupit 1 voucher a uplatnit ho na 1 semestr – polední nebo odpolední kurz 2× týdně? Děkuji.

JŠ Perfect English

Dobrý den, ano je to možné.

Matej

Dobrý deň,
zaujímalo by ma, s ktorou úrovňou by som u Vás mal začať, pokiaľ mám zatiaľ zvládnuté A1, teda ktorá úroveň u Vás odpovedá A2 úrovni. Ešte by ma zaujímalo, že na ktorú úroveň by som sa dostal po úspešnom zvládnutí 64 lekcií a na ktorú úroveň po zvládnutá 128 lekcií. Za informácie vopred ďakujem.

JŠ Perfect English

Dobrý den, pokud máte úroveň A1 měl byste začít v chronických začátečnících. Pokud absolvujete 64 lekcí měl byste se dostat na úroveň A2 pokud 128 tak na B1.Samozřejmě ale záleží na tom, jak daný kurz bude postupovat rychle, lektor se vždy přizpůsobí tempu většiny studentů. Děkujeme za Váš zájem navštěvovat kurzy naší jazykové školy. 




Soňa Bendová

Dobrý den, pokud bych chtěla využít vouchery pro pomaturitní studium, kde mi zůstane statut studenta za 12490,– je nutné zakoupit více voucherů? Nebo zakoupit jeden voucher a až po přihlášení do kurzu doplatit zbytek? Děkuji za odpověď.

JŠ Perfect English

Dobrý den, na denní pomaturitní studium je zvláštní voucher v hodnotě 12490,– Po rozkliknutí hlavní nabídky se Vám odkaz na tento voucher objeví. Děkujeme za Váš zájem studovat na naší jazykové škole.

Martina

Dobrý den,
mohu vědět jestli se dá nějak nakombinovat docházka tak,abych nevyužila voucher jen z poloviny.Pracuji krátký dlouhý týden,což znamená,že bud mám volno po,út – pá,so,ne (st,čt)- jsem celý den v práci,no a pak je to naopak st,čt – mám volno a ostatní dny pracuji.Když zvolím výuku na středu,tak mohu jen jednou za 14 dní,je třeba možné chodit jeden týden v úterý a druhý týden ve středu,abych měla plné využití a docházku jen jednou týdně.Chtěla jsem nejraději chodit dvakrát týdně,takže bych ráda volila kurz na 128 hodin,ale opět s jinými dny,které na sebe navazují co se týče výuky ,bohužel pro mě s tímto zaměstnáním nemohu nic najít nakombinovat.Mys­lím,že je mnoho z nás,co mají tohle pracovní omezení.Děkuji za odpověd.

JŠ Perfect English

Dobrý den, bohužel pro tento typ práce jsme ještě kurz neotevřeli. Je to problém, můžete navštěvovat dva kurzy stejné úrovně, každý týden v jiný den. Bohužel Vám ale nemůžeme zaručit, že oba kurzy budou postupovat stejně rychle. V tomto směru nemůžeme sloužit na sto procent, bohužel. Do této doby jsme nazaznamenali o tento typ kurzu větší zájem.

Kristýna Gřesová

Asi jsem otázku položila špatně, ráda bych věděla, zda je možné v případě, že zakoupím 2 vouchery navštěvovat kurz, který je v úterý a ve čtvrtek a je to tedy celkem 128 hodin.

JŠ Perfect English

Dobrý den, takové využití je také možné.

Kristýna Gřesová

Dobrý den, na stránkách školy jsem našla i variantu pro kurzy 2× týdně 90 minut, je možné si zakoupit 2 vouchery a docházet na kurzy, které jsou 2× týdně? Děkuji za odpověď.

JŠ Perfect English

Dobrý den. Ano, je to možné. Voucher na odpolední a večerní kurzy lze využít na jakýkoliv kurz, který má 64 hodin.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru