Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Toskánské Val d'Orcia: ubytování s polopenzí, vstup do termálů i ochutnávky delikates

4,4 / 5 Hotel Miralaghi Toskánsko - Itálie (mapa) 5 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Miralaghi

4,4
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,2
84%
Personál 4,4
88%
Jídlo 4,4
88%
Volnočasové služby 4,3
85%
Lokalita 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků
Hodnoceno: 15. října 2023
Hodnocená nabídka: Toskánská Siena: polopenze i sleva na elektrokola

Postarší, čistý hotel.

Hodnoceno: 19. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Toskánská Siena: polopenze i sleva na elektrokola

Chianciano je malé městečko, jež je obrazem autentického Toskánska. Nicméně okolní vesničky jsou asi hezčí např. Montepulciano.

Bylo toho hodně.

Hotelový pokoj byl extrémně malý a nepohodlný a zároveň velmi nevhodný pro malé děti. Matrace postele úplně proleželé. Nevhodný pokoj to byl zejména z bezpečnosti. Pokoj měl balkon, který měl cca výšku zábradlí „nad kolena“ takže i malý dítě normálně tuto výšku dokáže překonat.

Stravování, zde bylo asi ještě větší zklamání než z pohodlí pokoje. Za život jsem ještě neměl horší hotelovou snídani než tady. Jednak možnostmi, co nabízí, ale zároveň i kvalitou. Šunky „Mortadely“ zkažené po informování stavu šunky číšníka mi bylo sděleno, že je to takhle v pořádku. Míchaná vajíčka vždy úplně studená, protože zde neměli žádný zařízení, které drželo teplotu. Takže nejlepší ze snídaně byl „gumový croissant“.

Večeře už byly slabší průměr. Čekal jsem, že když jsme v Toskánsku a Itálii, že gastro bude úplně jinde. Bramborová kaše chutnala jak z prášku, hlavní chody byly většinou vlažné a studené. Salát na předkrmy úplně neochucené a ani nebyl čerstvý.

Personál, většina z personálu byla v pohodě a nechalo se s nimi domluvit. Bohužel pan provozní, který s náma řešil voucher a hlavní věci, tak s ním to už tak dobré nebylo o všechno jsme si museli několikrát říkat a „skoro prosit“. Např. Ve vocheru byl např. vstup do lázní „Theila“ zdarma v rámci voucheru, tak nejenom že jsme si teda museli o všechno říct, ale dal nám jenom 2 vouchery, po informování, že bychom měli mít pro celou rodinu mi bylo řečeno, že děti jsou zdarma. V lázních jsme se dozvěděli, že dětí do 3let jsou zdarma, takže doplatit a pak zase řešit s provozním situaci. Domluvili jsme se, že nám dá slevu na útratu na baru, což bylo také fiasku, účet se mnou řešila jiná osoba a účtenka byla v italštině a položkám jsem ani nerozuměl. Po zaplacení jsem si přehrával v hlavně, co všechno jsem vlastně platil a žádná sleva (za lázně) ani v rámci toho účtu nebyla vidět.

Takže toto byla moje zkušenost s hotelem, kterých bych vám nedoporučil.

Hodnoceno: 22. června 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Toskánská Siena: polopenze i sleva na elektrokola

Servis a přístup obsluhy při snídaních a večeřích přesahoval moje veškeré zkušenosti. Personál by se bez problému uchytil v 5* hotelu a restauraci.

Výhled s balkonu, ale za tu cenu jsme vůbec neřešili. Nepřijeli jsme kvůli výhledu z okna.

Hodnoceno: 15. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Toskánská Siena: polopenze, termály i degustace
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru