Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5 nebo 6 vakuových pytlů v jedné ze dvou velikostí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Linh Le

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher, ale mam potíže s objednávkou. Pokaždé,ačkoli zvolím možnost osobní odběr,tak se mi naúčtuje osobní dodání. Dá se s tím něco udělat?

SELEKTO.cz

Dobrý den Linh,
v posledním kroku objednávky osobní odběr potvrdíte a poštovné se vynuluje. Osobní odběr je zdarma. Případně nás kontaktujte na info@selekto.cz, pomůžeme vám objednávku dokončit.
Hezký den
Tým portálu SELEKTO.cz

Renata Rei Štilhamerová

Dobrý deň, je možné tovar doručiť aj na Slovensko ?

SELEKTO.cz

Dobrý den Renato,
zboží vám můžeme zaslat i na Slovensko, poštovné však bude vyšší dle ceníku české pošty v závislosti na hmotnosti a objemu zásilky. Prosíme kontaktujte nás na info@selekto.cz k dořešení podrobností.
Hezký den. Tým portálu SELEKTO.cz

šárka

dobrý den, objednala (vše jsem udělala dle návadu na slevomatu) jsem si dve baleni pytlu XL, ale nedorazil mi žádný e-mail, jak mám postupovat dal ci alespon potvrzení objednávky, dalo by se zkontrolovat,zda-li objednávka proběhla v pořádku? dekuji

SELEKTO.cz

Dobrý den Šárko,
prosíme zašlete nám tento dotaz na e-mail: info@selekto.cz, dané prověříme v systému a pomůžeme vám případně objednávku dokončit.
Hezký den
Tým portálu SELEKTO.cz

šárka

Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda-li kdyz budu kupovat vice baleni a s vyrobkem bych nebyla spokojena, dalo by se nerozbalene zbozi vratit?

Dekuji

SELEKTO.cz

Dobrý den Šárko,
na produkt je poskytována plná zákonná záruka, taktéž dle zákona máte právo zboží v případě, že s ním nebudete spokojena, vrátit ve lhůtě 14dnů bez udání důvodu.
Hezký den. Tým portálu SELEKTO.cz

Kroupová Milena

Dobrý den,prosím o info,zda je možný os.odběr v Olomouci nebo vBrně ,děkuji,Kroupová

SELEKTO.cz

Dobrý den paní Kroupová,
osobní odběr je možný pouze na prodejně v Praze, samozřejmě však lze zaslat poštou (viz. uplatnění voucheru). Hezký den. Tým portálu SELEKTO.cz

Lenka

Chtěla bych se zeptat z jakého materiálu pytel je a jakou životnost pytel přibližně má. A jestli není lehce poškoditelný. Dě­kuji

SELEKTO.cz

Dobrý den Lenko,
vaky jsou vyrobeny z nylonu a polyethylenu, tloušťka materiálu 0,07mm, pytle jsou velmi kvalitní, vhodné pro opakované používání. Na vakuové pytle je poskytována plná zákonná záruka.
Hezký den
Tým portálu SELEKTO.cz

Luci Lu

Dobrý den,objednala jsem si pytle,ale jak jsem to vyplnila,tak cena byla pořád stejná za 599,–,Šla jsem přesně podle vašeho postupu…Tak snad mi to příjde i s vaší slevou :-(

SELEKTO.cz

Dobrý den Luci, přesný postup uplatnění voucheru naleznete v popisu akce „JAK UPLATNIT SLEVU“, na stránkách je poté tento postup plně akceptován a funkční. Pro jistotu nám prosíme napište na info@selekto.cz, sdělte číslo objednávky, abychom mohli dané prověřit a případně upravit. Sleva je plně akceptována na základě voucheru.
Hezký den
Tým portálu SELEKTO.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru