Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nabité střelecké zážitky: až 26 zbraní a 155 nábojů, velký výběr střelnic po celé ČR

4,6 / 5 DobrodružstvíNaStřelnici.cz (27 poboček) Malý Újezd  (mapa) 5 893 prodejů

Hodnocení podniku DobrodružstvíNaStřelnici.cz

4,6 2 827×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
91.442%
Personál 4,7
93.064%
Prostředí 4,6
91.118%
Průběh rezervace 4,6
92.534%

Filtry
Recenze zákazníků

Mnoho zbraní. Dobrý přístup.

Na mnoho lidí málo instruktorů. Čekal jsem asi 1,5h než jsem přišel na řadu. Málo termínů na výběr, kdy si voucher vybrat.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci
Hodnoceno: 19. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Synovi se střílení velmi líbilo, na místě jsme ještě dokoupili další náboje větší ráže.

Málo termínu k výběru.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den Tomáši.
Děkujeme za Vaší recenzi a zejména za čas jí věnovaný.

Letos jsme měli na 33 střelnicích na 200 termínů s více než 20.000 místy. Na 4500 míst zůstalo nevyužitých.


S přátelským pozdravem Vojtěch Marek

Hodnoceno: 10. listopadu 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Instruktoři super. Vše vysvětlí, ukážou…

Dlouhé čekání na střelbu, i když jsme byli objednaní.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 7. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Super zážitek :)

Vše předělané na malorážky, coz na jednu stranu chapu, nadruho stranu není to ta správná „palba“.. vše okolo zpoplatněno tak, ze tam nechate jeste jednou hodnotu voucheru.. chápu vše… ale je to dost drahá sranda… ale i tak jsme si to uzili..

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Dobrý den paní Kateřino. Děkujeme za Vaše slova chvály a uznání. Každá legrace něco stojí :-)
S přátelským pozdravem Vojtěch Marek

Hodnoceno: 2. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Dárek měl úspěch.

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Děkujeme Markéto. Těšíme se na shledanou:-)

S pozdravem Vojtěch Marek

Hodnoceno: 2. října 2023
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Milý byli pánové přímo u zbraní. Zbraně dobrý.

Jisté komplikace při uvítání. Místo „recepce“ dost bída, žádné zázemí, žádné WC. Sluchátka děsně tlačila. Neinformovanost například o zamyšlení se nad pojištěním pro střelby..... a člověk je pak nucen na místě, těsně před střelbou vše podepsat. Měli jsme štěstí, že jsme byli rychlí a „nacpali se“ dopředu, ale lituji těch, kteří museli čekat hodinu než jsme všichni odstříleli a to už měli v závěsu další partu. Moc velké skupiny v určitých časech, které se nedají zvládnout ke spokojenosti všech.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci
Hodnoceno: 14. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Chování personálu, který obsluhoval zbraně.

Na 10:00 hodinu jsme si vytvořili rezervaci, ovšem přišlo s námi dalších cca 20 lidí – tudíž se stále na něco, respektive někoho čekalo.
Co se týče uvedeného , , krásného certifikátu o absolvování střelby'' – otřesný cár papíru, který by si za rámeček nikdo nedal – neuvedeno ani jméno, nic.
Sada reportážních fotografií (heslo vám zašlou) → Nikdo z nás, kdo střílel vyfocen není a není ani na videozáznamu!!
Zapůjčení ochrany zraku a sluchu – pro 1.střílejícího zdarma, pro 2. střílející osobu za poplatek – Opět ve voucheru neuvedeno !!!

NIKDE nebylo uvedeno že zbraně budou upraveny na malorážkové náboje – tudíž realistický zážitek se minul účinkem.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci
Hodnoceno: 7. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

hodnotit zatím nemohu, protože kvůli velmi omezeným termínům jsme voucher nemohli vybrat a zaplatili jsme si prodloužení na rok. i nyní jsou k dispozici pouze 3 dny behem 4 měsíců a to v dobu nám nevyhovující, všední dny, ranní hodiny.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci
Hodnoceno: 3. září 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

- Profesionalita instruktorů.
– Informace od instruktora krátkých zbraní o tom, jaké složky zbraň využívají a její historie.

- Slevomat neuvádí ráže zbraní které jsou u všech zbraní z voucher s více výstřely MALORÁŽKOVÉ ráže .22 (5,5 mm)
– Slevomat neuvádí u jednoho výstřelu z libovolné zbraně v její právé ráži vyloučené zbraně.
– Při střelbě na papírové terče z dlouhých zbraní se nedozvíte, zda jste vůbec něco trefili, zvlášť u sniperky by se hodilo nebo další menší ocelový cíl.

Hodnoceno: 1. září 2023
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů
Hodnoceno: 1. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů
Hodnoceno: 31. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Přístup personálu a bezpečnost v pořádku. Zbraň vám vloží odjištěnou do ruky a následně odeberou. Je to spíš pro naprosté lajky ve střelbě. Za půjčení brýlí a sluchátek je doplatek. Střílí se z přístřešku do valu z dlouhých zbraní a z krátkých na blízké papírové terče před vámi, asi na 4m až 5m. Zásahy na dálku nelze zkontrolovat, kromě kovového prasete, které slyšíte, ale na ně lze střílet jen v případě menší ráže.

Většina zbraní (zejména krátkých) byla v ráži malorážek, což mne zklamalo. Za plnou ráži si můžete na místě připlatit, je to ale dost nákladné. Zbraně, zejména krátké se často zasekávaly, (během mé přítomnosti 3×), jsou opotřebované. Střelba z pistolí na asi 4m do papírových terčů byla s takovým rozptylem, že to snad ani nemohlo být rukama a navíc nemáte jen svůj vlastní terč, (když nestřílíte jako první po jejich výměně), takže ani nevíte, kam střílíte. Nelíbil se mi „proudový“ způsob odbavení střelců, kdy čekáte v pozadí, až na vás přijde řada. Je tam prostě příliš mnoho střelců a jejich „velký obrat“ a není čas na individuální přístup, jaký jsem zažil na malé střelnici.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci
Hodnoceno: 28. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Jako vždy, bezchybný zážitek

Není co vytknout

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Dobrý den Richarde.

Jako vždy, děkujeme mnohokrát a těšíme se na shledanou:-)

S pozdravem Vojtěch Marek za tým www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 28. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů
Hodnoceno: 28. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Kupovali jsme to pro dědečka, který se o tom jen letmo zmínil. Byl z toho naprosto nadšený! Byl velmi nadšený z přístupu instruktorů a z velkého vyběru zbraní. Rozhodně to nebylo naposledy, kdy byl na střelnici. Už plánuje další výlet. Rozhodně doporučuju!

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Děkujeme a těšíme se na shledanou:-)

S pozdravem Vojtěch Marek za tým www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 27. srpna 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Přátelský personál, příjemný zážitek.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Děkujeme Jaroslave!

Těšíme se na shledanou.

S pozdravem Vojtěch Marek za tým www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 26. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů
Hodnoceno: 18. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů
Hodnoceno: 17. srpna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů

Na střelnici všechno fajn. Velké překvapení ale hned u zápisu: Celý „zážitek ze střelby“ se konal v ráži .22, tedy z malorážek. A to se ve Vašem voucheru člověk nedoví! Jinak by si to rozmyslel a šel prostě jinam. Velká frustrace. A nebyl jsem sám, téměř všichni účastníci, co měli zážitek zprostředkovaný Vaší firmou, nadávali stejně jako já. Takže dokud k soupisu zbraní nebudete uvádět zároveň ráži, budu se muset bez Vašich služeb obejít.
S pozdravem M. Kácha

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 14. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů
Hodnoceno: 13. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Střelecké balíčky i pro 2 osoby: až 155 nábojů