Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupné do zábavního parku Bylandia: největší soukromá zoo, dětské hřiště i lanové centrum

4,8 / 5 Rodinný zábavní park Bylandia Chrášťany  (mapa) 1 112 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Šárka

Dobrý den, bohužel již máte vyprodáno. Plánujete tuto slevu znovu zařadit ještě do konce srpna?

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. Přeji pěkný den, Katka :)

Gabriella

Je dnes otevreno? U nabidky neni telefon, na strankach je, ze je dnes zavreno, ale neni tam datum, kdy to tam dali. Nerada bych jela 40 km zbytečně

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, omlouvám se za pozdější reakci na Váš dotaz. Dle slov poskytovatele byl park jeden den uzavřen z důvodu deštivého počasí. Nyní je ale otevřen a to od středy do neděle 10:00–18:00. Telefonní číslo se Vám zobrazí například zde https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0LM7LKzYwLS4wYLRSNagwMTdINkgySkkyMbAwN7ZMsTKoMDJONTdKMUszNU2zTEoySPXiSKrMScxLyUwEAEpLErk&q=bylandia&oq=bylandia&aqs=chrome.1.69i57j46i131i175i199i433i512j0i512l2j69i60l4.2302j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8. Přeji pěkný den, Katka :)

Aneta Káparová

Dobrý den, když zde zakoupim vstupenky mohu na místě připlatit VIP vstup

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, myslíte náramek All-inclusive? Ten je možné na místě k základnímu vstupnému přikoupit v hodnotě 200 Kč/os. S náramkem lze využívat veškeré atrakce (obří řetízkový kolotoč, dětský vláček, aquadrom, kmení slona každý den od 15:30) zdarma po celý den bez omezení. Náramek je nepřenosný a musí být po celou dobu umístěn na ruce. Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru