Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotoepilace celého těla laserem AureliA

3,9 / 5 Estetické centrum Beauty PRO (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 355 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Horajda

Dobry vecer,

mohu podstoupit tento druh odstraneni chloupku, pokud trpim alergii na slunecni zareni? Behem leta se mi to celkem uklidni, ale pocitam, ze na stehnech by mohlo k reakci dojit (vyrazka).

Dekuji za odpoved.

Studio Beauty PRO

Dobrý den, alergie na sluneční záření souvisí s UV zářením, které však náš přístroj neprodukuje, proto by ošetření neměl být problém. Pouze pokud byste měla na ošetřovaném místě čerstvou vyrážku po sluníčku, bude zapotřebí vyčkat, než se tato vyrážka ztratí.

Janka

Dobrý den,
při voucheri na celé tělo je možné některé partie vynechat, je tak? Protože na většině těch vyjmenovaných míst téměř nemám chloupky.
Díky :)

Studio Beauty PRO

Dobrý den, samozřejmě si můžete vybrat z nabídky pouze jen určité partie, které si budete chtít nechat ošetřit.

M.R.

Dobrý den, je toto ošetření pro mě vhodné – užívám Warfarin na ředění krve ( zvyšuje krvácivost u ran)???

Studio Beauty PRO

Dobrý den, porucha srážlivosti krve patří mezi kontraindikace. Velký problém by to teoreticky být neměl, nicméně raději bychom v tomto případě neriskovali.

Štěpánka

Dobrý den, četla jsem zde, že je třeba počítat alespoň s 4 ošetřeními. Po jaké době se ošetření opakují? Děkuji.

Studio Beauty PRO

Dobrý den, vždy záleží na konkrétní ošetřované partii. Ošetření se opakují cca po 4 – 6 týdnech.

EK

Dobry den, v jakem casovem intervalu by mely probihat jednotliva osetreni? (uvadite, ze je treba pocitat se ctyrmi a vice) Dekuji :-)

Studio Beauty PRO

Dobrý den, vždy záleží na konkrétní partii. Na různých partiích bývají různé růstové cykly chloupků, takže např. pro oblast obličeje se chodí na ošetření cca 1 x za 4 týdny avšak oproti tomu na oblast stehen cca 1 x za 6–8 týdnů. Během opakování ošetření se pak mohou intervaly i prodlužovat. Na konkrétní informace ohledně ošetření dané partie se prosím můžete dotazovat i na tel. čísle 273 136 126 či na emailu info@beautypro-studio.cz

L K

Dobry den,po odstraneni chloupku pristrojem je potrebna jaka dalsi pece,prosim? Napr.depilace atd
Dekuji moc

Studio Beauty PRO

Dobrý den,
záleží zejména na druhu ošetřované partie a dalších faktorech, nicméně obecně lze doporučit tuto péči o ošetřovanou oblast: cca 2 – 3 dny po aplikaci se vyhýbejte tepelným a chemickým stimulacím (sauna, kryosauna, bazén…); při ošetření oblasti podpaží 2 – 3 dny neaplikujte sprejový deodorant, pouze tuhý či roll-on; pokožku je vhodné zvýšeně hydratovat a to jakýmkoliv tělovým mlékem bez zvýšeného obsahu parfemace; po fotoepilaci je v případě dobré snášenlivosti možné chloupky oholit po 24 hodinách po zákroku; zamezte působení UV záření na ošetřovanou oblast min. 2 týdny po zákroku (menší oblasti lze většinou velmi dobře chránit krémy s vysokým ochranným faktorem)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru