Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohoda na vodě: pronájem jachty na Orlíku na 1–5 dní až pro 4 osoby

4,6 / 5 Lodě Orlík, kemp Podskalí Klučenice  (mapa) 66 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zuzana Bílková

Dobrý den, k dispozici máte od každé lodě 1 kus? Chtěla jsem si zarezervovat vikend v září 10. a 11. , ale na všechny nabízené lodě bez oprávnění máte plno. Není možnost se na tento termín dostat? Moc děkuji, Zuzana.

Lodě Orlík

Dobrý den,

bohužel jsou všechny lodě v tomto víkendu obsazené, jediná šance by byla v případě, že někdo rezervaci zruší, ale po pravdě šance je malá. Kalendář rezervací je opravdu aktuální, ukazuje obsazené termíny (červená) a volné (bílá).

Hezký den

Petr – LODĚ ORLÍK

Lenka Jáchimová

Dobrý den, koupila jsem voucher jako dárek. vůbec jsem nevěděla, že je přehrada upuštěná o 10 metrů. Je možné prodloužit termín na příští rok, až bude přehrada napuštěná? Dočetla jsem se, že by měla být dopuštěná do 31. 3. 2023. Plachtění na poloprázdné přehradě nebude plnohodnotné. Jáchimová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Děkuji Vám za dotaz. Individuální prodloužení platnosti voucheru není bohužel možné. Platnost voucheru je striktně dána. Kontaktujte nás na slevomat.cz/kontakt pro více dotazů. :) S přáním krásného dne, Karel

Petr Hejný

Dobrý den, čtu omezení na 4. Máme 3 děti – 14, 8, 5. Je to nějak ředitelné prosím? Děkuji Hejný

Lodě Orlík

Dobrý den,

šlo by to na lodi Sasanka 670, tam je možné být i v 6 osobách, ale je to pouze na jízdu, spaní je pro 4 osoby, 5 osob nekomfortně.

Hezký den

Petr – LODĚ ORLÍK

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru