Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinné indiánské dobrodružství v Polsku se snídaní i vstupem do Energylandie

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
WesternCamp Zátor - Polsko (mapa) 247 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana Heiduk

Dobrý den, dá se nějak zjistit jestli by nebylo možné v termínu 26.-28.8 neuvolnilo jiné ubytování než je než je vůz ?
Mnoho lidi rezervace ruší . Šlo by to nějak zjistit ?
Moc děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano. S tímto dotazem, je nezbytné, obrátit se přímo na poskytovatele služby. Přikládám kontakt: +48 33 482 03 80. S přáním krásného dne, Karel

Tom

Dobrý den, pokud si zakoupím variantu se dvěma celodenními vstupy je možné jeden využít do Energylandie a druhý do Zetorlandu ? Je to stejná vstupenka nebo je nutné do Zetorlandu koupit navíc jinou ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
Nabídka obsahuje pouze celodenní vstupné do Energylandie. Vstupné do Zatorlandu můžete zakoupit zvlášť zde : https://www.slevomat.cz/akce/1933918-super-2denni-zabava-obri-dinopark-atrakce-i-5d-kino?matchingVariants=6854252-6854254-6854256-6854258&mainImageId=14784154&filtersHash=56345d&position=1
Přeji hezký den, David.

Jana Špičková-Švubová

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat když pojedu jen já a dítě se vstupem do parku a dostaneme dvě dospělé vstupenky, tak už přece nemusím kupovat vstupenku dítěti ne ? Je to jedno jestli bude mít dítě dospělou vstupenku . Nebo je to jinak? Záleží na tom nějak ? Děkuji za odpověd´.

Slevomat.cz

Dobrý den, ohledně Vašeho dotazu jsem kontaktovala přímo poskytovatele, který uvedl, že pro dítě je možné tuto vstupenku využít. Nicméně by doporučil zakoupit variantu bez vstupenek a samotné vstupenky zakoupit v budově recepce s 5% slevou. Přeji pěkný den, Katka :)

Dana

Dobrý den, z Česka do Polska se dostaneme bez problémů, nebo musíme mít polskou známku? A platit se dá jak, nebo je možné u vás proměnit z českých na polské? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano.
Polské dálnice jsou stejně jako v České republice zpoplatněné. Nikoliv však nám známou dálniční známkou, ale prostřednictvím mýtných bran.
Ohledně platby doporučuji předem vyměnit české peníze na polské ještě na území ČR aby vás nepostihly nějaké nepříjemnosti během cesty.
Přeji hezký den, David.

Monika

Dobrý den, pokud zakoupím voucher Dvoudenní vstup do Energylandie plus ubytování na 2 noci pro 1 dospělou osobu a jedno dítě 12 let dostaneme lístky do Energylandie pro 2 dospělé osoby? Nebo musím ještě koupit pro dceru lístky zvlášť?

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, ohledně Vašeho dotazu jsem kontaktovala přímo poskytovatele, který uvedl, že pro dítě je možné tuto vstupenku využít. Nicméně by doporučil zakoupit variantu bez vstupenek a samotné vstupenky zakoupit v budově recepce s 5% slevou. Přeji pěkný den, Katka :)

Kateřina Přadková

Dobrý den, možná se budu opakovat, ale pro jistotu. Chceme zakoupit voucher od soboty do neděle pro 3 osoby (2 dospělý a 1 dítě) na 2 dny a 1 noc. Když voucher koupím dostanu e-mailem vstupenky do Energylandie ihned nebo až po check in? Pokud ihned, vyřeší to náš problém, pokud po check in mohu v sobotu dorazit do western campu dřív, vyzvednout si lístky a poté až skončíme v Energylandii což bude po 23h se ubytovat ? Moc Vám děkuji za odpověď, přeji hezky zbytek dne.

WesternCamp

Dobrý večer,
Vstupenky obdržíte po příjezdu do Western Campu v recepci. Auto můžete nechat na parkovišti, do Energyladnie dojet vláčkem a večer se ubytovat ve vybraném ubytování.
S pozdravem,
Natalia

KRISTINA KOROLEVA

Dobrý den, zakoupili jsme voucher, ale nikde nemůžu najít v kolik hodin se můžeme ubytovat. Děkuji

WesternCamp

Dobré odpoledne,
Odbavení u nás začíná v 16 hodin.
Můžete přijet ráno, nechat zde auto, jet naším západním vlakem kolem Energylandie a po návratu si vyzvednout klíče od chaty, týpí nebo vagonu.
S pozdravem, Anna

Jana

Je v okolí možnost přírodního koupání? Děkuji.

WesternCamp

Dobré ráno,
Ano, je jich několik, např. Chechło.
Zdravím tě, Anna

Alena

Dobrý den , veškeré vybavení jako pruty na rybaření to ohniště k tomu dřevo nebo uhlí atd musíme nějak rezervovat na recepci a platí se nějaké poplatky ? Děkuji Alena

WesternCamp

Dobré ráno,
Všechny tyto možnosti si lze pronajmout v Resortu v Cold Shopu nebo Eldorado.
Zdravím tě, Anna

Markéta Mazurková

Dobrý den, uvádíte,že je možné ubytovat se v domečku ale v nabídce tuto možnost nevidíme. Je to tedy možné? Děkuji.

WesternCamp

Dobrý den,
Pokud se volný domček v určitém termínu nezobrazí, znamená to, že v daném termínu již nejsou k dispozici. Zaškrtněte prosím jiný termín, který vám vyhovuje.
S pozdravem,
Natalia

KRISTINA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ubytování je jen vždycky pro 4 lidi, třeba ve stanu, ve voze anebo v domečku. Takže když jsme dva dospělí, tak s námi bude ještě někdo ubytován? Děkuji

WesternCamp

Dobré ráno,
Pokud jste provedli rezervaci pro dvě osoby, budete ve vybraném ubytování ubytováni pouze vy dva.
S pozdravem, Natalia :)

Maria

Dobry den,jsme 2 dospěli a 1dite. Rada bych zakoupila Voucher s dvoudenním vstupem a ubytováním na 1 noc. k voucheru jsem přidala dítě 11let. Zajímá mě jestli je k tomu zahrnuty i lístek pro dite?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Mario, vstupné do Energylandie je v ceně voucheru pouze pro 2 dospělé osoby. Ceník naleznete na stránkách https://energylandia.pl/cs/cenik/individualni-cenik/. V rámci ceny voucheru lze vstupenky pro další osoby zakoupit na recepci s 5% slevou. Přeji pěkný den, Katka :)

Káťa Daňková

Dobrý den, zakoupili jsme voucher na ubytování s termínem, psala jsem pak na recepci jestli můžeme mít připravenou postýlku a odpoved byla že je to 50 złotych na pobyt. Ve vašem voucher je napsáno že je postýlka zapůjčení zdarma.

Jak to dal řešit?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Káťo. Podařilo se mi pro Vás zjistit danou informaci ohledně příplatku za postýlku. V nabídce uvádíme zapůjčení postýlky zdarma na vyžádání. Tato informace je platná a poskytovatele jsme již uvědomili. S přáním krásného dne, Karel

Ilona

Dobrý den, podle uvedeného ceníku https://energylandia.pl/cs/cenik/individualni-cenik/
Jsou uvedené ceny ve zlotych!

  • dvoudenní vstup za 289 zl/osoba,
  • celodenní vstup 159 zl/osoba.
Slevomat.cz

Dobrý den, Ilono, děkuji za upozornění a přeji pěkný den, Katka :)

Lucka Wijová

Dobrý den,
když si zakoupíme pobyt na jednu noc s dvoudenním vstupem do Energylandie a checkin v kempu je až od 16h, to znamená, že první den navštívit park nestihneme? Nebo si vstupenky do Energylandie můžeme vyzvednout už ráno, navštívit park, a pak se teprve ubytovat? Kde bychom pak vstupenky obdrželi?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko, děkujeme za dotaz. Spojila jsem se poskytovatelem. Lístky dostanete při check-inu, který můžete provést od 7:00. Do Energylandie se poté dostanete jejich zlatým vláčkem. :-) Přeji krásný den, Bára

Kateřina Dobrá

Dobrý den. V případě že bychom jeli 2 dospělý a 2 děti ( 9, 14), na kolik by vyšlo dokoupit vstupné na 2 dny pro děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, na těchto stránkách https://energylandia.pl/cs/cenik/individualni-cenik/ je k dispozici nový ceník platný do 24.6.2022. Podle uvedených cen je dvoudenní vstup za 289 zl/osoba, celodenní vstup 159 zl/osoba. V rámci ceny voucheru lze vstupenky pro další osoby (ve Vašem případě děti) zakoupit na recepci s 5% slevou. Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru