Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbený dětský umělecký tábor s osobnostmi: 11 turnusů po celé ČR

4,7 / 5 Umělecká agentura Ambrozia Hradec Králové  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Mirka K.

Dobrý den, chci se zeptat na turnus Brno od 17.7. a Jihlava od 7.8. Na přesnější program, zda je volná kapacita do herecké skupinky (dítě 12 let) a také, zda budou skutečně přítomný zmiňované známé osobnosti, případně které v těchto turnusech? Děkuji za odpověď.

Umělecká agentura Ambrozia

Dobrý den, na turnusech v Brně a Jihlavě již bohužel Herecký ateliér volný není. Přijímáme zde místa pouze pro náhradníky. V Jihlavě je nyní místo na muzikálovém a tanečním ateliéru a v Brně je místo již pouze na mediálním ateliéru. Na všech našich turnusech vyučují zkušení lektoři, kteří se sami pohybují v uměleckém světě. Známá osobnost se objeví na každém z našich turnusů, ale jejich jména bohužel dopředu nezveřejňujeme. Naší prioritou je zprostředkovat dětem umělecké vzdělávání od profesionálů, a proto setkání a beseda se známým člověkem je příjemným bonusem navíc, který však není hlavním cílem, proč děti na Ambroziádu jezdí. Hezký den, Katka, UA Ambrozia

Lenka Pojarová

Dobrý den máte prosím v Hradci Králové ještě volné místo v turnus od 10.7.?

Umělecká agentura Ambrozia

Dobrý den,
ano, na tomto turnuse je ještě volné místo v muzikálovém nebo mediálním ateliéru. Hezký den, Katka, Ambrozia

Iva Václavíková

Dobrý den,pokud bych měla zájem o koupi tábora, je jisté, že se uskuteční nebo je potřeba naplnit nějakou kapacitu? Co se týče náplně dne, děti jen nacvičují nebo jezdí třeba i na nějaké výlety? Děkuji za odpověď.

Umělecká agentura Ambrozia

Dobrý den, všechny vypsané turnusy se určitě uskuteční, protože již nyní je minimální kapacita všech turnusů naplněna. Děti během dne mají jako hlavní náplň umělecký program, který je přizpůsoben věku dětí. Mladší děti častěji odpočívají a umění dělají hlavně formou her. S dětmi často chodíme ven a během týdne i na exkurze do divadel, rádií, televizí a podobně. Vždy záleží na konkrétním turnusu. Pokud byste měla dotaz ke konkrétnímu turnusu, neváhejte nás kontaktovat. Hezký den, Katka, Ambrozia.

Iva Václavíková

Děkuji za odpověď. Konkrétně bych měla zájem o Turnus v Plzni či Rokycanech. Dceři je 13 let…Děkuji.

Umělecká agentura Ambrozia

Dobrý den, oba tyto turnusy budou mít zařízené exkurze v Plzni pro mediální ateliér do rádia a v současné době jednáme s divadly v Plzni o exkurzích pro herecké ateliéry. Hezký den, Katka, Ambrozia.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru