Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5* hotel v novorenesančním paláci v centru Prahy: luxusní pokoje, varianty se snídaní i vstupem do spa

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
NH Collection Prague Carlo IV Praha (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva Trtilkova

Dobry den poradili jste mě 2 pokoje vedle sebe 1 dospělý a 1 dite vek 7 a méně ale tim padem zaplatím za dite jako za dospeleho?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ano, varianta pro nižší počet osob ani pokoje s kapacitou 2 přistýlek nejsou u této nabídky k dispozici. V případě zájmu o zakoupení této nabídky je tedy potřeba zakoupit 2 pokoje (2 vouchery). Přeji pěkný den, Katka :)

Eva Trtilkova

Dobry den mela bych zajem jet na 4 noci 2 deti vek 7 a 4 roky, psano je ze 7 leta ma pristylku a jidlo za poplatek na noc a do 6 let pristylka a zdarma.. Nemohu najit pokoj lde by byla manželská postel a 2 pristylky a nebo 4 postele.. Snazim.se do hotelu dovolat ale bohuzel na me mluví cizí jazyk dekuji

NH Collection Prague Carlo IV

Dobry den, v tomto pripade doporucujeme zarezervovat 2 pokoje vedle sebe, v nabidce pro Slevomat bohuzel pokoje s kapacitou 2 pristylek k dispozici nemame. Dekujeme Vam za pochopeni.

Andrea

Dobry den, kolik stoji dokoupeni vstupu do bazenu a snidane pro dve osoby pokud nezakoupim Premium pokoj?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo.
Aktuální ceny v hotelu naleznete na stránkách hotelu: https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-collection-prague-carlo-iv/services.
Pro individuální nabídku kontaktujte hotel: cro.nhcollectionpraguecarloiv@nh-hotels.com /+420 224 593 0­40. Přeji hezký den, David.

Alena

Dobrý den, prosím uvedená cena je celkem za 2osoby (tedy za dvoulůžkový pokoj) nebo za 1 osobu a pro pár je tedy nutné koupit dvakrát? Děkuji,Alena

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, ano, uvedené ceny dostupných variant nabídek jsou pro 2 osoby. Tato informace je také pod názvem dané varianty nabídky. Přeji pěkný den, Katka :)

Dagmar

Dobrý den, neomezeny vstup do wellnes a nutnost objednat se?
To už je omezení a chcete vědět od kolika do kolika tam budu, nebo stačí např. Sobota odpoledne a neděle po snídani? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, je o opatření, které slouží pro řízení kapacity ve wellnessu, aby se tam jeho návštěvníci cítili co možná nejkomfortněji. Nahlaste to prosím co nejkonkrétněji (např. Sobota 10:30–12:00). S přáním hezkého dne, Maty

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru