„Do prkna, to je ale dobrota!“ prohlásil strávník nad masovým prkénkem.
Blíží se páteční večer a rádi byste se s přáteli či partnerem sešli u stolu s dobrým jídlem. Ten by chtěl kuřecí, ten zas nějakou českou klasiku z vepříka a na sýry, na ty máte vlastně taky chuť. Pak se nabízí jednoduché řešení – masové prkno, které kromě výborného masa nabízí další pochutiny pro každého z vás!
Zajděte si do Petřkovické restaurace, kde vám na dřevěném prkénku naservírují to nejlepší ze své kuchyně. Prkno hojnosti přetéká všemožnými dobrotami, z nichž si každý vybere, co jeho oku lahodí. Ať už to jsou vepřová žebra, kuřecí křídla, smažené sýry, nebo cibulové kroužky. Nebude chybět ani zelenina ve vepřovém minišpízu.
K tomu zakousnete domácí chléb a rozpečenou bagetku. A medovo-hořčičný dip s pikantní tatarkou? Ty zkrátka potřeby vašich lačnících chuťových buněk skvěle doplní!