Tohle koleno je zkrátka tak skvělé, že byste pro něj i na kolenou klečeli!
Na pečené koleno v Restauraci Pod Jasanem se raději posaďte, aby se vám z té lahody neroztřásla kolena. Naservírují vám ho tu pěkně klasicky – s křenem, beraními rohy, hořčicí a čerstvým chlebem. Tuto dobrotu můžete zapít točeným pivem, na čepu mají Gambrinus, Velkopopovického Kozla i Pilsner Urquell. Zákazníci si místní kuchyni velmi pochvalují.
Zákazníci si místní kuchyni velmi pochvalují. „Příjemné posezení, výborné kolínko jako vždy.“ Jan, 5/2022
V restauraci na vás dýchne rodinná atmosféra a pohostinnost. Důraz na tradici a poctivou kuchyni uvidíte i na stránkách jídelního lístku, který nabízí jídla z receptářů našich babiček se špetkou moderní gastronomie. Denně tu také připravují výhodná polední menu.