Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitek pro rodinu na Zámku rytířů a princezen – zámku Radíč

4,2 / 5 Chateau Radíč Radíč  (mapa) 163 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kastelánka

Dobrý den paní Habartová, jestli to dobře chápu, chcete jednoho dospělého jakoby nahradit dítětem? Ano, to by šlo. Ne, nebudeme po vás chtít doplatek, postačí voucher. Těšíme se na vás. Pěkný letní den.

Lucie Habartova

Dobrý den,pokud bych se s dětmi vydala sama,tzn. jedna dospělá osoba,děti ve věku 7 let a tříletá dvojčata,budete chtít na místě doplatek nebo mi postačí tento voucher.Děkuji

Kristina

Dobrý den,
zajímalo by mě, jak řešit návštěvu dvou maminek s pěti dětmi 9,6,5,čerstvě 2,1. Případně, zda se dá návštěva již dopředu zarezervovat na termín mezi 23.-25. 7. Díky za zprávu.

Kastelánka

Dobrý den paní Kristino, nejvýhodnější kombinaci máte, když si zakoupíte balíček v akci na Slevomatu. Je totiž pro 2 dospělé a 2 děti. Pak na místě v zámku dokoupíte vstupenky pro třetí dítě nad 2 roky. Ostatní děti do dvou let jsou na zámku Radíč zdarma. Rezervace dle našich zkušeností není předem nutná. Zážitkové prohlídky začínají vždy v každou celou hodinu od 10,00–17,00 hod. Pěkný letní den.

sarka

Dobry den, mame tri deti, nejmladsimu budou v srpnu 2 roky. Plati pro nej normalni detske vstupne? Diky za odpoved.

Kastelánka

Dobrý den paní Šárko, děti do 2 let jsou na zámku Radíč zdarma. Pěkný letní den.

Kata

Dobrý den, existuje také voucher pro jednoho dospělého a jedno dítě?

Kastelánka

Dobrý den Káťo, ne, voucher je pro rodinu 2+2, ale můžete ji například využít spolu s kamarádkou a jejím dítětem, zkrátka 2 dospělí + 2 děti. Děti do dvou let jsou na zámku Radíč zdarma. Pěkný den.

Jana

Dobrý den, je možné tento program absolvovat i s kočárkem? Děkuji.

Kastelánka

Dobrý den paní Jano, zámek Radíč je přímo zaměřený svým programem na rodiny s nejmenšími dětmi. Všechny programy jsou koncipovány tak, aby zaujaly už ty nejmenší od 2 let a máme vyzkoušeno, že baví děti zhruba do 8 let. Kočárky jsou tady tedy běžnou záležitostí, můžete se s nimi pohybovat kdekoliv v zahradě, když půjdete nahoru do zámku, kočárek vám v Cafebaru nebo na Arkádovém nádvoří ráda pohlídá obsluha Cafebaru. Děti do dvou let jsou u nás zdarma. Pěkný den.

Stáňa Jedličková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je v ceně dětské vstupenky i tzv. škola pro princezny (etika, jízda na koni,dvorské hry, historický glejt,…) jak máte v programu na vašich webových stránkách. Nebo zda by byl nutný nějaký doplatek za tyto aktivity navíc. Děkuji.

Kastelánka

Dobrý den, ne, Škola pro princezny není zahrnuta v ceně. Škola pro princezny a rytíře je samostatný komponovaný program pro dítě za 175,– Kč, který se koná pouze o prázdninových nedělích, když neprší. S balíčkem ve Slevomatu jej nelze kombinovat.

Lucka

Dobrý den, dobře nechápu kalkulaci ceny…koukám jestli koupit voucher, ( jsme dva dospělí a jedno 3 leté dítě), nebo si to pak zaplatit na místě a přiject kdykoli v týdnu kromě pondělí. Ve vašem ceníku na Vašich stránkách ) http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Kastelanske-dny-na-baroknim-zamku-Radic-u-Sedlcan.aspx ) je cena vstupného: 95Kč, snížené 70Kč (asi tedy dětské) a rodinné 270Kč + při vstupu do budoáru princezny atd. 20Kč/os. To mi tedy vychází při rodinném vstupném 270+80(za 4os.po20Kč) tj.350Kč. Nebo jste mysleli 2×95 + 2×70 + 80Kč to by bylo 410Kč na Slevomatu máte původní cenu 550Kč. Je tam tedy započítáno ještě něco jiného co tam není napsané, nebo jak to mám chápat? Děkuji.

Kastelánka

Dobrý den Lucko, jste na špatném odkazu, kastelánské dny je stará akce před 3 lety, kdy se zámek ukazoval v době rekonstrukce. Dnes je již hotový. Kalkulace vychází z rodinného vstupného 2+2 270,– Kč na prohlídku + 4*x20Kč vstup do Budoáru pro princeznu a Dětské zbrojnice + 4×50,– Lukostřelba a střelba z kuše. Je to celkem 3*30 min. zážitků. Viz ceník Zámku rytířů a princezen. pěkný den.

Petra

Dobrý den.Pokud jsme 2 dosp. a 3 děti,mohu na místě dokoupit dět. vstupenku?Děkuji.

Kastelánka

Dobrý den Petro, ano, můžete. Vstupné pro dítě na zážitkovou prohlídku je 70,– Kč, do Budoáru pro princeznu či Dětské zbrojnice 20,– Kč, lukostřelba či střelba z kuše 50,– Kč. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru