Když někdo jen mele a mele, bývá to otravné. Pokud se tedy onen člověk neživí jako kuchař.
V restauraci Na Farkáně, která stojí na klidném okraji Prahy v Radlicích, jeden takový je. Místo toho, aby se zdržoval slovy, přistoupí rovnou k dílu a namele vám 0,5 kg hovězího tataráku z rumpsteaku. Obsluze ho potom předá rovnou i namíchaný a dochucený, případně vám ho na stůl pošle jen tak, ať si s ním poradíte podle své vlastní chuti.
Vzhledem k tomu, že navíc dostanete i neomezené množství topinek, nebude problém zasytit z téhle porce i čtyři pořádné jedlíky. Na zapití a spláchnutí mastnoty vám tu rádi a s pořádnou pěnou natočí Pilsner Urquell.
„Pán, který se nám věnoval, byl milý a vstřícný, servis byl naprosto senzační. Tatarák měl již ingredience v sobě a byl namíchán perfektně. Topinky, které jsme dostali navíc, se hodily. Tuto restauraci jsme si se ženou oblíbili a budeme sem chodit i nadále. Velmi doporučuji.“ Tomáš, březen 2022