Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohádkový pobyt v Pardubicích: pokoj či apartmá s vířivkou a saunou, solná jeskyně i privátní wellness

4,5 / 5 Birdie Pension & Wellness Východní Čechy (mapa) 217 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Duffková

Dobrý den, máme objednaný termín pobytu 9.11–12.11.Chtěla bych se zeptat zdali bude v tomto termínu již otevřená restaurace.Děkuji za odpověď Duffková

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano. Váš dotaz aktuálně ověřuji u poskytovatele služby. Prosím o strpení. S přáním krásného dne, Karel

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano. Podařilo se mi získat odpověď od poskytovatele a restaurace se prozatím neplánuje otevřít. Podávají se zde pouze snídaně formou bufetu. Personál Vám rád doporučí restaurace v okolí. :) S přáním krásného dne, Karel

Michal Špaček

Dobrý den, v recenzích čtu, že je zavřená restaurace. Máme pobyt na konci října, bude zavřená i tehdy? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, ohledně Vašeho dotazu jsem kontaktovala přímo poskytovatele, který uvedl, že restaurace bude uzavřená i v době Vašeho příjezdu. Je možné využít jinou restauraci nacházející se blízko pensionu. Přeji pěkný den, Katka :)

Jája

Dobrý den, milý Slevomate, prosím, řeší někdo také recenze klientů? Chtěla jsem taktéž objednat ubytování, ale jakmile jsem začala číst recenze, tak jsem se naprosto zhrozila. Recenze čtu vždy a také je všude poctivě dávám a rozhodně se rozhoduji podle nich. Je to totiž nejlepší zpětná vazba a tak to má být, je super, že je zde uvádíte. Recenze jsou samozřejmě vždy různé, ale tady je zřejmě něco špatně.. Nebylo by dobré toto nějak řešit nebo odejmout takové ubytování z Vaší nabídky, když jsou Ti lidé takto obrovsky zklamaní?? Chápu, že nejde hlídat vše, ale toto by se rozhodně mělo – ta nespokojenost pak spadne nejspíše na Vaše bedra a to je velká škoda.. Samozřejmě přeji jen spokojené zákazníky :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jájo, ano, recenze řešíme se zákazníky individuálně a věnujeme jim patřičnou pozornost. Hodnocení sledují kolegové, kteří mají danou nabídku na starost a snaží se sjednávat nápravy :) Na našich stránkách je k dispozici mnoho nabídek pobytů v ČR i zahraničí. Je tedy jen na Vás, jakou nabídku zakoupíte. Birdie Pension & Wellness má aktuálně většinu hodnocení se 4 či 5 hvězdami. Přeji pěkný den, Katka :)

Libor Tylče

Dobrý den, mam objednaný pobyt v Penzionu Birdie, od 18.7 do 22.7.2022, a chtěl jsem tento pobyt přes Slevomat, dnes dopoledne jsem volal na Slevomat a pán mě řekl, že si to mám zadat přes Slevomat, v tom danem termínu, mám pokoj 24,ale na Slevomatu je 18 a 22.7 mě nejde objednat, půjde to vůbec jak já mám na mysli? Děkuji Tylče

Birdie Pension & Wellness

Dobrý den,
obsazenost pokojů se rychle mění,
kontaktujte nás prosím na 777 931 170.
Krásný den Birdie Pension & Wellness

Rolfesova Michaela

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat zda by bylo možné si rezervovat wellness apartmán se vstupem do zahrady,na prodloužený víkend 23,24,25.9 .
Děkuji Rolfesova

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo,
děkuji Vám za dotaz. Vše si můžete nastavit v nabídce a rovnou si rezervovat či ověřit termín pobytu. :)
 

  1. zvolte variantu pobytu
  2. vyberte si termín pobytu
  3. do poznámky uveďte například: speciální dieta (bezlepková strava aj.), další požadavky
  4. přejděte k platbě
  5. voucher Vám bude následně zaslán do e-mailu a máte hotovo :)

poznámka: cena za pobyt se vypočítá automaticky

S přáním krásného dne, Karel
Birdie Pension & Wellness

Dobrý den,
ohledně rezervace v prodloužený víkend 23,24,25.9 nás prosím kontaktujte na +420 777 931 170.
Krásný den Birdie Pension & Wellness

Němčík Ladislav

Měli by jsme zájem o pobyt 2osob v apartmánu se zahradou alespoň na 5nocí v termínu poslední týden v červenci až do poloviny srpna a jaká by byla cena.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ladislave, děkujeme za dotaz. Když si otevřete nabídku, vpravo naleznete kalendář, kde se při vyplnění Vámi požadovaného termínu zobrazí dostupné nabídky a cena. Pokud je termín v nabídce světle modrý, znamená to že je volné pouze dopoledne, čili tímto datem musí pobyt končit. Pokud je číslovka bílá, znamená to, že je daný termín již vybookován. :-) Přeji hezký den, Bára

Milan Hnátek

Dobrý den, dotazuji se na ubytování v termínu od 20.7.-24.7 zdali je volný. Jednalo by se o pokoj(apartmán) s vířinou vanou a saunou na pokoji.

Děkuji za odpověď.
S pozdravem Hnátek Milan

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane, Vámi uvedený termín již bohužel není dostupný. Pro ověření dostupných kapacit využijte prosím našeho online rezervačního kalendáře, který zobrazí u dané varianty nabídky po kliknutí na „Vybrat termín“. Přeji pěkný den, Katka :)

Aneta

Dobrý den, byla by možnost zakoupit voucher na wellness pro 3 osoby? Děkuji, hezký den.

Birdie Pension & Wellness

Dobrý den, ohledně voucheru na přání pro 3 osoby nás prosím kontaktujte na tel čísle 737 107 807.
Krásný den Birdie Pension & Wellness

L

Dobrý den, chci se zeptat jestli máte volný termín na ubytování od 22.7–24.7. Jednalo by se o dva vouchery. Děkuji za odpověď

Birdie Pension & Wellness

Dobrý den, bohužel z dotazu není zřejmé, o který pokoj se jedná. Prosím napište na email penzionbirdie@gmail.com a zašlete i kód voucheru.

Děkujeme

Pěkný večer

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru