Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvělá dovolená pro nadšené pivaře: pobyt v pivovaru s jídlem, wellness i prohlídkou

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Pivovar Tupadly Střední Čechy (mapa) 88 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Dobrý den,

je možné využít příspěvek od zaměstnavatele? Jak využít.

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Pavla

Dobrý večer,
rádi bychom přijeli na víkend, ale nestíháme check in do 17:00, protože do pěti hodin pracujeme. Je možné se ubytovat i později, např. kolem 19 hodiny?
Děkujeme za info
 Pavla

Slevomat.cz

Krásný den, Pavlo, děkuji vám za dotaz. V tomto případě bude nejlepší kontaktovat přímo poskytovatele a domluvit se individuálně :-) Pivovar můžete kontaktovat na tel. +420 606 320 7­92 či e-mailu r.brumercikova@pivovartupadly.cz :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Zuzana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, proč je nabídka balíčku Wellness pobyt s prohlídkou pivovaru – 2 noci pro dvě osoby – na stránkách Slevomatu za 6.900 Kč a na stránkách pivovaru je zcela totožná nabídka za 6.300 Kč? To platím 600 Kč Slevomatu za zprostředkování? Děkuji za info, Zuzka

Pivovar Tupadly


Dobrý den,



cena je stejná všude, 6.900,–Kč. Jen jste se koukla v čase, kdy se měnila. Od dnešního dne bude i na stránkách stejná. Slevovanat je hold rychlejší.



Bohužel jsme byli nuceni zvednout ceny. Museli jsme, ale věřte, že hrozně neradi.



Jinak moc díky za postřeh.



S pozdravem, Brumerčíková, Pivovar Tupadly

Petr

dobrý den, je možné si objednat během pobytu u vás, relaxační masáže? Děkuji. Petr Vlček

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Děkuji za Váš dotaz. Relaxační masáže pivovar Tupadly nenabízí. Je ale možné využít wellness, které zahrnuje vířivku, parní box, finskou saunu. Cena za 90 min. pro min. 3 osoby a max. 8 osob je 600 Kč za osobu. Pivní lázeň pro dvě osoby 45 min. 1800 Kč. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru