1/10
Online kurz pečení kváskového chleba: 3 základní varianty chleba, na co si dát pozor a jak se starat o kvásek
Přehled nabídky
Jak by vypadala vůně domova, kdyby měla fyzickou podobu? Jako pěkně baculatý, nadýchaný a křupavý chléb.
Rádi byste si upekli domácí kváskový chleba, ale na kvásek si netroufáte? Už jste se o kvásek starali, ale zplesnivěl vám, nebo tzv. umřel? Vyzkoušejte online kurz pečení kváskového chleba, na kterém zjistíte, že kváskování není žádná věda a nepotřebujete k tomu ani žádné speciální vybavení.
Jak bude kurz probíhat?
- Během 4 týdnů vás lektorka provede všemi zásadními body pečení z kvasu.
- Každý týden dostanete k dispozici videa, kde budete lektorce koukat pod ruce a kde si vysvětlíte, na co si dát pozor a co zase tak důležité není.
- Během kurzu se naučíte upéct 3 základní varianty kváskového chleba a budete si umět recepty upravovat podle své chuti.
- Postupy a recepty dostanete ve formě pdf k tisku, abyste měli vše po ruce.
Dobré vědět: Kurzem vás provede Lenka Bobková, která má 9letou praxi v pečení kváskového pečiva. Mj. se pyšní také inženýrským titulem z mikrobiologie, a tak si s kváskem velmi dobře rozumí.