Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sushi sety ve Vysočanech: až 54 ks sushi, minizávitky i miso polévky

4,7 / 5 Kyoto Praha - Vysočany  (mapa) 252 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ela

To jsme se špatně pochopili – oni žádné ověřování nedělali, protože byli líní vyťukat do systému kód poukazu a navíc na to měli 2 hodiny, s jejíž předstihem jsme objednávku zadávali. Takže nechápeme, proč při vyzvedávání objednávky na zákazníka štěkají, když je to jejich blbost. Nezdvořilost je v tomto případě slabé slovo, i v čínském vězění by s vámi zacházeli lépe. Jak to myslíte prošetřit celou záležitost? A můžete nám prosím odpovědět na položený dotaz, zda u všech podniků Kyoto se jedná o stejného majitele?

Kyoto

Prosím, abychom diskutovali konkrétně a k věci. Takže prosím o info, zda platil nakonec ten voucher nebo neplatil? Prosím aspoň o datum té události. Děkuji.

Ela

Dobrý den, patří tento podnik stejnému majiteli jako KYOTO ve Vršovicích – Sajado? Otřesný zážitek – Číňané požadovali nahlásit č.voucheru do telefonu 2 hod.předem, když manžel svou objednávku vyzvedával, řvali již ve dveřích, že voucher neplatí, byla to samozřejmě fáma, protože byli líní si dohledat voucher v systému…

Kyoto

Dobrý den,
s tím ověřováním se nedivte, suroviny na sushi jsou drahé a je třeba mít jistotu už předem, že voucher platí. Jestli na Vašeho manžela byl někdo nezdvořilý, abychom mohli prošetřit celou záležitost, prosím o číslo toho konkrétního voucheru. Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
 Kyoto

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru