Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax pro celé tělo: ajurvédská masáž nebo manuální lymfodrenáž

4,1 / 5 Studio Rrelax Praha - Břevnov  (mapa) 21 prodejů

Hodnocení podniku Studio Rrelax

4,1 35×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,5
89.678%
Prostředí 4,3
86.452%
Průběh rezervace 3,7
73.334%
Personál 4,1
82.58%

Filtry
Recenze zákazníků

Kvalitní lymfo masáž.

Komunikace s maserkou.

 Vyjádření podniku
Před 28 dny

Dobrý den, paní ,, EVO”???
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Jsme rádi za spokojenost s masáží.
Krásné dny
Studio Rrelax

Hodnoceno: 19. března 2024
Hodnocená nabídka: Lymfodrenáž, maderoterapie či ajurvédská masáž

Pár minutek trvalo než jsme najely na jednu vlnu, ale poté už bylo vše super a masáž jsem si velmi užila. Hned jsem se objednala na další návštěvu.

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Dobrý den, Petro 🙏
Děkujeme za Vaší recenzi🌹
Budeme se na Vás těšit
Hezké dny
Studio Rrelax

Hodnoceno: 18. března 2024
Hodnocená nabídka: Lymfodrenáž, maderoterapie či ajurvédská masáž

Na uvítanou lahodný čaj, prostředí voňavé a uklidňující. Masáž byla famózní.

Bohužel mi nesedla paní masérka

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Děkujeme za Vaše hodnocení
Ráda jsem pomohla
🔆dny
Studio Rrelax

Hodnoceno: 12. března 2024
Hodnocená nabídka: Lymfodrenáž, maderoterapie či ajurvédská masáž

Masáž byla úžasná, stejně tak paní masérka. Prostředí bylo příjemné až na občasný ruch z vedlejší místnosti, který, ale paní masérka posléze vyřešila.
Přijdu zas.

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Dobrý den, Veroniko
Děkuji za Vaše hodnocení 😊🙏.
Budu se těšit.
Hezké předvánoční dny
Studio Rrelax
Romana Heller

Hodnoceno: 28. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Lymfodrenáž, maderoterapie či ajurvédská masáž

Líbí se mi prostředí, kde se masíruje. Příjemná atmosféra při masáži. Masáž mi pomohla načerpat energii.

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci

Dobrý den, Petře
Děkuji za Vaše hodnocení i čas.
Čeká na Vás příjemný bonus….
Hezké dny
Studio Rrelax
🔆🙏

Hodnoceno: 20. září 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Paní se nezdráhá dát najevo, jak ji svou přítomností obtěžujete. Nepříjemný zážitek.

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Dobrý den, vnější svět posuzujeme dle stavu, v jakém se nacházíme.
Ať je lépe.
Děkujeme za hodnocení, hezké dny😃

Hodnoceno: 31. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Příjemná paní masérka, velmi zkušená, výborná masáž.

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Dobrý den, paní Marcelo
Děkuji za Vaše hodnoceni a Váš čas a budeme se těšit na další návštěvu.
Hezké léto
Studio Rrelax

Hodnoceno: 11. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Paní je odborník a ochotna vše vysvětlit, když má člověk problémy. :)

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Děkuji Karin za Vaše hodnocení.
Ráda jsem pomohla.
Máte u nás dáreček, těšíme se na další návštěvu.
Hezké dny
Romana Heller
Studio Rrelax

Hodnoceno: 19. července 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Určitě moc doporučuju ! Milá paní, skvělá masáž. Už teď se těším na příště.

Masáž hlavy nemusí každému vyhovovat – má pak člověk vlasy od oleje. Vše je ale předem řečeno. Já s tím byl v pohodě.

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Děkuji za Vaše hodnocení Matouši i čas.
Budu se těšit, hezké léto 🔆🙏
Romana Heller
Studio Rrelax

Hodnoceno: 7. července 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Pro mě byla masáž rituálem a hlubokou meditací.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Dobrý den, Karle
Děkuji za Vaše hodnocení i Váš čas🙏
I za zážitek- sdílení pobytu v Peru.
Budeme se těšit na další návštěvu ve Studiu Rrelax
🔆 hezké dny

Hodnoceno: 2. července 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

I highly recommend the masseur! Romana did it very professionally and I visit her regularly now. Thank you very much, Romana!
Feeling more energetic and have better sleep

 Vyjádření podniku
Před rokem

Have a nice day, Kateryna

Thank you for your review and your time.
I am glad you are feeling much better.
Have a nice day 🙏🌼
Studio Rrelax

Hodnoceno: 17. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Paní masérka ví co dělá, masáž celkem ok. Doporučuji změnit salón.

Hluk z ulice, hluk z vedlejší místnosti – jak v ukrajinské hospodě…

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý večer, děkuji za Vaše hodnocení a spokojenost s masáží.
Hezké dny
Studio Rrelax

Hodnoceno: 16. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

masáž ok

z masérky šla negativní energie

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 8. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

kvalita masáže

-

 Vyjádření podniku
Před rokem

Děkujeme za hodnocení, krásný den
Studio Rrelax

Hodnoceno: 22. března 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Vše

Hodnoceno: 22. února 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfodrenáž nebo ajurvédská masáž

Masáž příjemná, začala jsem chodit pravidelně i na jiné…

Hodnoceno: 3. října 2022
Hodnocená nabídka: Ajurvédská masáž i manuální lymfodrenáž

Byla jsem mile překvapena s přístupem paní masérky, jelikož mi před masáží poskytla veškeré informace, seznámila mě s průběhem a účinky masáže a masáž jsem si moc užila. Velice příjemné a uklidňující prostředí, v doprovodu příjemné hudby
Určitě toto místo a milou paní masérku znovu navštívím

Hodnoceno: 1. října 2022
Hodnocená nabídka: Ajurvédská masáž i manuální lymfodrenáž

Vlastně nic…

Bylo mi tam “divno”, ale to bych spíš přikládala na vrub sobě, jsem náročná.
Ale nepříjemná byla konfrontace po několika dnech, volala mi paní a došlo na nepříjemnou verbální ataku typu, že nejde nic proplatit, že mě nemasírovala zadarmo a jak to teda uděláme?!Odkázala jsem ji na portál slevomatu. Ještě téhož dne přišla omluvná sms.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Zákaznice byla kontaktována tf. s prosbou o dodatečné doplnění kódu voucheru, jelikož nebyl zadán.
Jedná se o energetickou uvolňující a pročišťující masáž a u této zákaznice byla potřeba. Zákaznice byla po masáži uvolněná a spokojená.
Hezké dny☀️, děkuji

Hodnoceno: 9. září 2022
Hodnocená nabídka: Ajurvédská masáž i manuální lymfodrenáž

žádný zážitek. nedoporučuji. nálada masérky nebyla asi dobra, stejně jako prováděna masáž..

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Vnější svět posuzujeme dle stavu, v jakém se nacházíme. Jedná se o specifickou masáž….. uvolňující a ozdravnou.
Doporučila bych výběr jiného druhu masáží.

Ale děkuji za názor.
Hezké dny☀️

Hodnoceno: 22. srpna 2022
Hodnocená nabídka: Ajurvédská masáž i manuální lymfodrenáž

- masáž celého těla v příjemném prostředí

Hodnoceno: 29. června 2022
Hodnocená nabídka: Ajurvédská masáž i manuální lymfodrenáž
Nahoru