Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8 Kč za kopeček zmrzliny Carte d’Or v pěti různých kavárnách. Odměňte děti i sebe sladkou lahůdkou plnou chuti a kvalitních ingrediencí.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ifka

Tak jsme včera byli na zmrzlině ve Vaňkovce, v kavárně Magnifique a na výběr jsme dostali pouze ze 4 druhů (vanilka, čokoláda, jahoda, oříšek). Takže těch inzerovaných 9 druhů není tak úplně pravda.. Snad to v Olympii bude lepší.

Provozovatel

Ted jsem to resil primo na provozovne, probehla tam diskomunikace mezi dvema provoznimi. Velice se za toto omlouvame. Mate jednoznacne moznost vyberu z deviti druhu zmrzliny z nabidky.

Martin

Dobrý den, měl jsem v plánu si koupit ještě pár kuponu do vaňkovky. Po včerejší zkušenosti v Olympii, kde obsluha když uviděla 4 vouchery a byla nepříjemná, přehazovali si nás jeden druhému a když jedna slečna tedy vouchery převzala tak nás potom nechala minimálně 20minut čekat a až potom se přišla zeptat jakou zmrzlinu chceme. Celkově protivná obsluha a už nikdy více. Další tedy nekupuji.

Provozovatel

Dobry den, za jednani nasich zamestnancu se omlouvame. Budou pro ne za toto vyvozeny patricne dusledky, tak aby se to jiz neopakovalo. Jeste jednou se omlouvam a budeme radi, kdyz nam zachovate prizen.

Jaja

Dobrý deň, napíšete mi prosím v ktorej cukrárni z uvedených ve Vaňkovce je větší výber príchutí ? neviem posúdiť, preto si dám poradiť. ďakujem

Provozovarel

V kavarne Magnifique

Kateřina

Dobrý den. Do kdy je ta platnost??

Lenka

Dobrý den, mohli byste prosím napsat v jaké kavárně je kolik druhů? Ráda bych ochutnala všechny, ale vzhledem k tomu že do každé kavárny musím mít jiný voucher, tak bych toto potřebovala vědět předem. Výše píšete že v Olympii je všech 18, ale v Olympii jsou dvě kavárny. A mimochodem, opravdu je příchutí 18? Na webu Carte d’Or jich je pouze 17. Děkuji za odpovědi.

provozovatel

Dobry den, nejvice druhu muzete ochutnat na provozovne Eiffel u obchodu Deichmann. Na druhe provozovne Eiffel v Olympii je jina znacka zmrzliny.

Jiří K.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné mít napsané čísla voucherů v mobilu a obsluze to takto předat, případně napsat čísla na papír místo abych tisknul X papírů.Děkuji za Vaši odpověď

provozovatel

je to mozne, presne i tim zpusobem, jak pisete.

Ondra

Je nutné mít všechny vouchery zvlášť na papíře (např. 6 papírů na 6 kopečků) nebo stačí mít na jednom papíře vytisknuté kódy 6 voucherů?

Slevomat.cz

Dobrý den, v zájmu urychlení pro zákazníky je lepší, pokud zákazník přijde s voucherem, kde je QR kód. Ten si obsluha pomocí čtečky ověří. Voucher s QR kódem můžete stáhnout v papírové podobě i ve variantě pro chytré telefony. Jinak ale samozřejmě stačí i číslo voucheru.

TM

Velmi mě pobavila věta „Nakupte zásobu voucherů na Den dětí i na blížící se prázdniny!“, vzhledem k tomu, že platnost voucheru končí 1. července…

Slevomat.cz

Dobrý den, máte pravdu, děkujeme za upozornění. Co nejrychleji to napravíme.

Lucka Čermáková

Dobrý den, z jakých příchutí se vybírá v Olympii? Děkuji

provozovatel

je to cca 18 druhu zmrzliny ovocne, smetanove, sorbety, dle aktualni nabidky.

Hanka

Z jakých příchutí se vybírá ve Vaňkovce v Café Magnifique?

provozovatel

je to devet druhu mix ovocnych i smetanovych, dle aktualni nabidky.

Olga

Dobrý den, voucher se vztahuje na zmrzlinu do ruky, nebo do kavárny jako pohár. Je nutno na poháe něco připlácet? děkuji

provozovatel

zmrzlinu si muzete dat do kornoutku s sebou nebo i do skla na provozovne. pripadne dalsi polozky jako slehacka, topping atd. se doplaceji.

Janka

Dobry den, pochopila jsem dobre, ze kdyz v jedne kavarne budu chtit napr. 10 kopecku zmrzliny, budu odevzdavat deset papiru s vouchery? (jinymi slovy – znamena kazdy voucher jeden kopecek?) Dekuji.

provozovatel

ano, pochopila jste to presne.

Michaela

Dobry den, je zmrzlina bezlepkova?

Provozovatel

Zmrzlina neni bezlepkova.

Ondřej

Je nějaký rozdíl ve zmrzlině v kavárnách Café Magnifique a Café Zatti Segafredo, když mají různé původní ceny? Děkuji za odpověď.

provozovatel

neni, rozdil je pouze v rozdilne marzi na jednotlivych provozovnach.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru