Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro všechny gurmány: exotické džemy, netradiční karamely i oříškové krémy

Český výrobek

Přehled nabídky
Český výrobek

Varianta:

Slaný karamel s fleur de sel (solný květ), 150 g
Ukončeno
99 Kč

V ceně varianty:

Karamel s fleur de sel (solný květ), 150 g

  • Jemnější než máslo a slanější než cukr. Legendární slaný karamel se solí, v němž se nachází královna solí Fleur de sel neboli solný květ.
  • Skladujte v temnu do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 týdnů.
  • Expirace: cca 3 měsíce od doručení
  • Vyrobeno v České republice 

Doručení:

Osobní odběr Zásilkovna (8 667 poboček)
59 Kč (3 prac. dny)

PPL
115 Kč (3 prac. dny)

DPD
115 Kč (3 prac. dny)

5,0

Luxusní džemy, nebe v puse. Opravdu „sugar life“.

Mirka
Maliny s liči, mango a mučenka, banánový karamel
Cukrář reprezentoval ČR na světových soutěžích
Zkušenosti z IF Café i podniku La Bottega

Dobrá rada nad zlato: Tyhle dobroty nedávejte z ruky. Mizí závratnou rychlostí!

Pokud patříte mezi milovníky neotřelých chutí, vyzkoušejte netradiční džemy, karamely a oříškové krémy od Sugarlife. Dát si můžete třeba džem s mangem a mučenkou nebo s malinami, liči a nádechem růže. Karamely vybírejte slané, vanilkové, ale i malinové nebo banánové a krémy jsou v nabídce třeba kokosové, lískooříškové nebo pistáciové s granolou. Prostě jedno lákadlo vedle druhého!

Tip: Mrkněte se na další akce Sugarlife. V nabídce jsou kromě jednotlivých skleniček třeba i dárková balení těchto dobrot.

Tyhle delikatesy můžete ujídat jen tak po lžičce, ale skvělé jsou i na palačinkách a lívancích, v kaších nebo na pohárech. Fantazii se prostě meze nekladou. Jen vám zaručujeme, že dlouho se u vás neohřejí, tak si radši udělejte pořádnou zásobu.

Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy

Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a reprezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů v Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

  • V České republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
  • Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
  • Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru