Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aktivní i odpočinkový pobyt v Luhačovicích pro dva

OREA Hotel Fontána *** Luhačovice (mapa) 208 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Radka

Je možné, prosím, ubytování pro tři dospělé osoby a dvě děti (17 a 9 let) ? Mám zakoupit dva vouchery a tu mladší dceru doplatit asi na místě v hotelu ne ? Je možné mít dva dvoulůžkové pokoje a jeden s přistýlkou ?

OREA Hotel Fontána

Ano, prosím zakupte dva vouchery, dítě 9 let bude na místě za příplatek 999 Kč. V recepci hotelu si pak po zaplacení voucheru rezervujte dvoulůžkový a třílůžkový pokoj.

Jana

Dobrý den,je možno pobyt využít pro jednu osobu?Děkuji za odpověď.

OREA Hotel Fontána

Ano, pobyt je možné využít pouze pro jednu osobu. Cena voucheru však zůstává zachována.

Lukáš

Dobrý den, měl bych dotaz, lázeňský poplatek 15kč /den, se platí až na recepci zvlášt, či ihned nyní při zakoupení voucheru připočíst tuto částku k platbě? a rezervovat na daný termín lze již při objednání voucheru, nebo až při potvrzení zaplacení voucheru přijdou dané informace s dalším postupem ,děkuji

OREA Hotel Fontána

Lázeňský poplatek se platí až přímo na místě v recepci. Platbu u slevomatu provádíte pouze za voucher. Ostatní poplatky při příjezdu.

Lucka

dobrý den,

je možné změnit nějaké procedury? Např. místo fitness, více bazénu? Nebo v případě vlastních kol-opět více bazénu? Děkuji za odpověď…

OREA Hotel Fontána

Bohužel nelze změnit. Věci jsou pevně dané.

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s ubytováním dětí když zaplatím 2 dospělé, 5 leté dítě v ceně, 10 leté dítě příplatek 999, mají vlastní postele, nebo jak je to řešeno? Díky

OREA Hotel Fontána

Je lépe to ověřit přímo s termínem na recepci, kdy je Vám slečna říct, zda v tom termínu máme ještě volné rodinné pokoje (tj .4 lůžka) nebo jen dva dvoulůžkové pokoje vedle sebe. Popř. třílůžkový pokoj.

Marek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli na 1 voucher mohu jet já, jako dospělá osoba a má dcera, které je 8 měsíců, nebo podmínkou je, že na voucher musí jet dvě dospělé osoby? Děkuji.

OREA Hotel Fontána

Dobrý den, ano můžete, ale stále za voucher zaplatíte 3 999 Kč, proto doporučujeme pobyt pro dvě dospělé osoby, děti do 6 let jsou zdarma. Záleží však na Vašem rozhodnutí.

Ladka

Dobrý den,
máte prosím jídelní židličky pro malé děti? (máme 9. měsíční dceru) Lednici asi na pokoji nemáte, že? Na slevomatu nakupuji poprvé, tak prosím omluvte můj dotaz, ale první si koupím voucher a pak si teprve rezervuji termín? Nebo se první domluvím na termínu a zarezervuji si ho a pak si koupím voucher? A poslední dotaz, lze dokoupit obědy a pokud ano, za jakou cenu? Předem děkuji za odpovědi.

OREA Hotel Fontána

Dobrý večer, ano máme židličky pro děti :)
Lednice je možná k zapůjčení na hotelu – 30 Kč / den.
Termín si ověřte v recepci, pokud je volno zakupte voucher a následně s číslem voucheru obejdnáte pobyt.
Obědy lze zakoupit za 160 Kč. Nebo v restauraci pak lze se stravovat formou ala carte :)

Karin

Dobrý den, chci se zeptat, jak to udělat, když mám možnost dostat příspěvek od zaměstnavatele. Lze to u Vás napsat na dvě faktury? Jednu pro zaměstnavatele a zbytek bych doplatila? Děkuji.

OREA Hotel Fontána

Nelze. Platbu provádíte u Slevomatu a ne u hotelu, tudíž to nelze. Pokud by jste si zakoupila jakýkoliv jiný pobytový balíček přímo na hotelu, z naší nabídky, pak to není problém.

jana kosinová

Dobrý den,bylo by možné 1× dospělá osoba 1× dítě 5let a 1× dítě 1 rok? Kolik by to stálo nebo musím koupit voucher pro dva dospělí?

Děkuji

OREA Hotel Fontána

Voucher je pro dvě osoby – nelze ho rozdělit! Pokud na něj přijede jedna osoba, je to na Vás. Děti jsou zdarma.

Monika

Dobrý den, v jakém časovém rozmezí jsou snídaně a večeře? Můžete uvést kontakt na půjčovnu kol? Pokud budeme chtít přistýlku pro dítě do 6ti let bude zdarma? Děkuji.

OREA Hotel Fontána

Snídaně jsou od 7:00– 10:00 hodin. Večeře pak od 17:00–20:00 hodin. Kola půjčujeme v hotelu. Externě pak z firmy BiFu.
Do 6-ti let zdarma.

Petra

Dobrý den, máte prosím volný termín od 20.-26.7.?
Stačí nám jeden resp.2 vouchery při 2dospělých osobách a jedno dítě 8let, druhé 2roky?

OREA Hotel Fontána

Termín si prosím ověřte v recepci. Ano, vouchery Vám stačí dva.

Radka

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda máte volno v termínu od 10.8. do 16.8. 2013 (pokud bychom si zakoupili dva vouchery) pro dva dospělé a jedno dítě? Děkuji za odpověď.

OREA Hotel Fontána

Volnou kapacitu si prosím ověřte přímo v recepci hotelu. Dva vouchery lze uplatnit po sobě.

Renata

Dobrý den, máte volno v termínu od 5.8. pro dvě osoby a jedno dítě – 15 měsíců? A mohli by jsme případně uplatnit dva vouchery po sobě? Děkuji.

OREA Hotel Fontána

Volnou kapacitu si prosím ověřte přímo v recepci hotelu. Dva vouchery lze uplatnit po sobě.

Dagmar

Dobrý den, jaká cena by byla 3 dospělí a 1 dítě 5 let.Děkuji

OREA Hotel Fontána

Voucher je pro dvě osoby podmíněně. Nelze pro jednu osobu. Třetí dospělá osoba má výběr dokoupit si pobyt pro jednu osoby přímo na hotelu, nebo zaplatit voucher pro dvě osoby. Děti do 6 let zdarma (již výše zmíněno).

Eva

Dobrý den, kolik bude stát jídlo pro děti 3roky a 5,5 let? Pobyt je zdarma a jídlo? Děkuji.

OREA Hotel Fontána

Dítě vč. ubytování a stravy zdarma :)

Standa

Dobrý den, kdybych chtěl pobyt na 6 nocí, lze koupit dva vouchery a uplatnit je vpodstate jednorázově za sebou? Děkuji

OREA Hotel Fontána

Jistěže ano :)

Jarka

Dobrý den, jak bych měla provést objednávku pro 2 dospělé osoby a 13.letého vnuka? A jaká by byla cena?
 Děkuji

OREA Hotel Fontána

Dobrý den, přes slevomat.cz si koupíte voucher pro dvě dospělé osoby a s ním si pak musíte udělat rezervaci telefonicky v recepci hotelu. Cena vnuka by pak byla 2.790,– Kč ubytování s polopenzí. (viz diskuze výše).

Lenka

Dobrý den, mají i neplatící děti (do 6 let) nárok na vlastní lůžko? Je příp. k dispozici dětská postýlka? Za jaký příplatek? Děkuji

OREA Hotel Fontána

Dobrý den, záleží jak je dítě staré, pokud stačí postýlka, zdarma Vám ji zapůjčíme.

Alena Polendová

dobrý den,chtěla jsem se zeptat,pokud syn má už 13 let platí plnou cenu?

OREA Hotel Fontána

Dobrý den, paní Poléndová, děti do 12 let jsou za příplatek 999 Kč, děti, které mají k dnešnímu datu 12 let již platí plnou cenu, resp. počítají se jako dospělá osoba.

Stanislava Stuchlikova

Dobrý den mám 2 děti vě věku 3 a 6 let jsou obě děti zdarma?Děkuji stuchliková

OREA Hotel Fontána

Dobrý den, paní Stuchlíková, děti do 6 let jsou zdarma, tzn. dítě po dovršení 6 let již platí příplatek 999 Kč, zahrnuje polopenzi, ubytování a půjčovné kol.

Alena

Dobrý den, máme dceru, které je již 13let, jaká by za ní byla cena příplatku? A byl by volný termín od neděle 28.7.2013 do středy 31.8.2013? Děkuji

OREA Hotel Fontána

Co se týká termínu,volno máme, záleží kolik pokojů byste chtěla. A příplatek za dceru 13 let je 2 790 Kč, zahrnuje ubytování na 3 noci včetně polopenze. Anebo doporučujeme koupit vouchery 2, pro 4 dospělé osoby, protože samotný balíček zahrnuje více a je výhodnější. Dcera si může s sebou vzít kamarádku :o).

Radka

Cena za ten třílůžkový pokoj s postýlkou by byla stejná – 3999,–

OREA Hotel Fontána

Třílůžkových pokojů je méně než dvoulůžkových, ale pokud bude volný tak bychom Vám ho dát mohli a cena zůstává stejná.

Radka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s ubytováním dětí. Chtěli bychom jet 2dospělí a dvě děti (2 a 5let). Zda je v ceně samostatné lůžku pro děti (nebo alespoň pro jedno) a strava pro děti?Také se chci zeptat zda máte volný termín 18.-21. července?

OREA Hotel Fontána

Dobrý den, v tomto termínu bych Vám mohla nabídnout třílůžkový pokoj s postýlkou pro dvouleté dítě. Strava pro děti je zahrnuta v ceně voucheru.

Kati

Dobrý den, mám dvě děti 1 a 4 roky – to by byly obě zdarma? Kolik by stálo jídlo pro starší dítko? U kol je možno půjčit i dětské sedačky a přilby? Děkuji

OREA Hotel Fontána

Ano, děti do 6 let jsou zdarma. Za děti od 6 let se platí na místě příplatek 999 Kč, který zahrnuje půjčovné kola, ubytování a polopenzi. Co se týká dětské sedačky a přilby pro roční dítě, lze domluvit na místě s místní půjčovnou kol, na hotelu bohužel nemáme.

Iva

Prosím je součásti pokojů soc.příslušenství? Děkuji

OREA Hotel Fontána

Ano, součástí pokoje je i koupelna / WC, sprchový kout.
Pouze Apartmá má rohovou vanu.

G

Dobrý den,
máte volno v termínu od 12. srpna pro 2 osoby? Děkuji.

OREA Hotel Fontána

Volno v tomto termínu máme, prosím další otázky ohledně kapacity a samotné rezervace prosím směrujte přímo na recepci hotelu. Děkujeme.

M.

Dobrý den, na tento pobyt se může jet jen do 31.8.?

OREA Hotel Fontána

Ano, voucher platí do 31. 8..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru