Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: trendy pečení chleba, svěží jahodové dezerty či křehké kremrole

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm
Varianty (3)
Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm

Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.

Naučte se péct křupavý domácí kváskový chléb, kremrole jako z cukrárny nebo od babičky a svěží jahodové dezerty z celého světa podle rad francouzského cukráře na online kurzech Sweet Flow. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu i v Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen správný online kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!

Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.

Kurz Jahodové dezerty

Kurz je postaven na zajímavých technikách cukrařiny (snadných i náročnějších) s nejoblíbenějším ovocem v dezertech: jahodami. Tak vznikly lekce o jahodách a nejen o nich. Takový svižný cukrářský trénink pod vedením francouzského cukráře. Čekají vás tradiční jahodové recepty, které obletěly svět: fraiser, trifle, sabayon.

Kurz Kváskové pečení

Pečení chleba, to není jen trend… Kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ na několik skvělých receptů. Seznámíte se s různými technikami pečení chleba a díky kvásku získáte v kuchyni další rozměr. Možná ani netušíte, co vše se z něj dá péct. Není to jen o chlebu, kurz vás seznámí i s dalšími recepty.

Kurz Základy listového těsta a české kremrole

Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky?! Jako z cukrárny?! Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás. 

Nahoru