Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Praktická termotaška 35×25 cm. Udrží jídlo v chladu a hodí se na výlety, pikniky i na pláž. Stylový design ve třech barevných verzích.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Patricie

Dobrý den, na stránkách Thirty_One Gifts je uvedeno, že rozměry taška jsou 9,5" x 14" x 4,5", což opravdu odpovídá rozměrům o 10 cm menším, jak psala zákaznice Katerina 77 výše. Nerada bych koupila tašku menší, než uvádíte. Můžete rozměry ověřit? Děkuji.

Superzbozo.cz

Dobrý den,
opravdu je to tak, jak píšete! Moc se tímto omlouvám a rozhodně nešlo o záměr klamat zákazníky..kolegyně pouze odněkud rozměry opsala, ale neověřila. Je to tak, taška má na výšku 25 cm. S tím že tedy tento jediný rozměr je chybný. Ještě jednou se omlouvám a doufám, že taška i tak splní svůj účel.

Kateřina G.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli v ceně voucheru je i poštovné? pokud ne, tak kolik bude stát ještě doprava? děkuji za odpověď.

Superzbozo.cz

Dobrý den,
poštovné je již v ceně voucheru. Nic nebudete doplácet nemusíte se bát.

Lucie Pytlová

Od jaké firmy jsou? díky

Superzbozo.cz

Dobrý den,
od firmy Thirtyone.

Michala Dvořáková

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je taška do ruky nebo přes rameno. Děkuji předem za odpověď.

Superzbozo.cz

Dobrý den,
taška je spíše do ruky, je to dáno rozměrem.

Martin

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na objem tašky. díky

Superzbozo.cz

Dobrý den,
tak to jste mě dostal Martine..objem jsme opravdu nezjišťovali. Každopádně rozměry ze kterých se bude dát spočítat jsou 10×35×34 cm. Přeji hezký den.

Katerina 77

Mám tašku růžovou, je moc hezká, ale taky jsem jí dostala s hnědýma ušima a rozměr nesouhlasí. Je to 24×35 cm, což je o 10 cm jinak než nabízíte a tudíž se tam nevleze ani 1,5 l láhev vody :-( Takže zklamání.

Superzbozo.cz

Dobrý den,
moc se omlouvám za hnědé uši, ale jak jsem už konstatoval, dodavatel nás podfoukl, což Vás samozřejmě nemusí jako odpověd uspokojit. Nicméně rozměr by měl být správně. Zatím nikdo nereklamoval, že by taška byla menší.

Alena Chramostová

Dobrý den, chci si objednat černo bílou tašku, která je na obrázku, jaká je ve skutečnosti barva této tašky? (aby to nebylo jako v případě Katřiny, která si vybrala růžovou a dostala růžovo hnědou) a druhý dotaz, kolik stojí poštovné? V popisku totiž píšete, že: „Objednáte ji na Superzbozo.cz, poštovné je již v ceně voucheru.“ Děkuji za odpověď

Superzbozo.cz

Dobrý den,
barva je opravdu identická, u slečny kateřiny se jednalo o vyjímku (ma hnede pouze usi). Dodavatel nás takhle trošičku podfoukl. Co se týče poštovného tak to je opravdu v ceně.

Kateřina Mlezivová Peřinová

Tašky jsou hezké. Ale.....já si koupila celou růžovou a přitom jsem dostala s hnědýma ušima a hnědým zipem:/ Což mě nepotěšilo

Superzbozo.cz

Dobrý den,
moc se omlouvám za uši v hnědé barvě. Jde o to, že dodavatel nás podfouknul a my už nemohli měnit akci. Doufám však, že to nic nemění na tom, že taška splní i tak svůj účel.

Gabriela

Dobrý den, chtěla jsem zeptat. Jestliže koupím dvě tašky, budu platit dvakrát poštovné, když se mohou poslat najednou?

Superzbozo.cz

Dobrý den,
poslat je sice můžeme najednou ale poštovné platíme za každou.

V.

proc se na web Superzbozo.cz neda podivat bez nutnosti zakoupeni voucheru?

Superzbozo.cz

To je schválně V. jde o to, že bez slevového kupónu u nás nenakoupíte. Doufám, že to není problém. Přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru