Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny v Přerově i s prohlídkou Kroměřížského zámku

Hotel Fit Severní Morava (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Katka

Dobrý den a má pak to dítě i jídlo a svou postel, když nebudu za něj nic platit?

Hotel FIT

Dobrý den, dítě má pak vlastní postýlku a snídani :-).
Děkujeme.

Lucie

Dobrý den, dnes ráno jsem si objednala voucher. Jsou v srpnu volné nějaké víkendy? Děkuji

Hotel FIT

Dobrý den, můžete si poslat email na hotelfit@hotelfit.cz, což je email na recepci hotelu, kde se aktuálně podívají a zašlou Vám volné termíny na srpen. Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.

Katka

Dobrý den, chci se zeptat, jak uvádíte že pobyt zahrnuje 1 večeři. Proč jen jednu večeři, když pobyt je na 2 noci? A za dítě 3 roky nedoplácím vůbec nic? Děkuji

Hotel FIT

Dobrý den, tento pobyt je takto sestaven, tím pádem je večeře pouze 1× v průběhu pobytu. Za dítě ve věku 3 roky neplatíte nic :-). Děkujeme a těšíme se na Váš pobyt.

Marta P.

Dobrý den, máte volný termín od 16.7. pro 5 osob – 2 dospělí a 3 děti (15,14,11) ? Kolik bude konečná cena ?

Hotel FIT

Dobrý den, termín od 16.7. by byl možný…prosím o email na hotelfit@hotelfit.cz… kde vám zašlou kompletní kalkulaci a potvrzení termínu.

Martina S.

Dobrý den, zakoupila jsem 2 vouchery, abych si pobyt prodloužila, ale ke každému z nich je také vstup do Kroměřížského zámku, chtěla bych se proto zeptat, zda je nutné jít na zámek 2×, či pouze jednou. Děkuji

Hotel FIT

Dobrý den, samozřejmě nemusíte jít na zámek 2×, sama uvidíte a rozhodnout se můžete až v průběhu pobytu. Těšíme se na Váš pobyt.

Alena P.

Dobrý den, kolik by stál pobyt pro 2 dospělé a 2 děti 10 a 14 let včetně snídaní i večeře? Vstup pro děti do zámku bych zřejmě musela uhradit zvlášť.|Máte volno na 2 noci někdy v termínu 28.7–3.8. ? Děkuji.

Hotel FIT

Dobrý den paní Aleno, děkuji za Váš dotaz. Prosím o email na adresu dvorska@hotelfit.cz, kde Vám zodpovím Váš dotaz a pošlu cenu za pobyt dětí.
 Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru