Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v penzionu na okraji Karlových Varů: klidné místo u lesa, zahrada s grilem, úschovna kol

4,8 / 5 Pension Family Karlovy Vary (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Nikol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, který pokoj je zde na Slevomatu nabízen? Měla bych zájem o apartmán pro dvě osoby s tou vlastní kuchyňkou na pokoji, ale nevím, zda je právě zde v nabídce. Nebo se pokoj dá zvolit až při provádění objednávky? Děkuji předem.

Pension Family

Dobrý den,
ano, v rámci Slevomatu nabízíme i tento pokoj, pokud budete mít zájem o bližší informace, můžete mě kontaktovat na tel. čísle 602 660 098, případně na sebe pošlete kontakt (na email rezervace@pension-family.cz), ozvu se Vám.

Příjemný zbytek neděle.
Roman, Pension Family

Markéta

Dobrý den. Můžu se prosím zeptat, zda-li je v kuchyňce sporák a mikrovlnná trouba? Kuchyň je společná pro všechny pokoje? Děkuji za odpověď.

Pension Family

Dobry vecer, ano, v kuchynce je elektricks sporak a take mikrovlnka, v apartmanu 101 je primo na pokoji jak sporak, mikrovlnka i lednice. Roman, Pension Family.

Antonín Machovec

Dobrý den.
Rád bych se Vás zeptal, zda-li ve Vašem penzionu nemáte pokoj pro čtyřčlennou rodinu, kde jsou od sebe oddělené postele a manželská postel. Na slevomatu můžeme vidět, že je možné mít pokoj pro čtyři osoby, ale bohužel zde není uvedeno jaký to je pokoj a zda-li jsou tyto postele odděleny.
Zatím uvažujeme o termínu 12 – 16. srpen tohoto roku.
Děkuji mnohokrát.
S pozdravem
Antonín Machovec

Pension Family

Dobrý den,
nejlépe by Vašemu požadavku odpovídal pokoj 202, který má dvě místnosti. V jednom pokoji je manželská postel, ve druhém je jednolůžková postel, ale byli bychom schopni dám tam přistýlku, tím pádem byste se tam ve 4 lidech vešli. Oficiálně to ale nabízíme jako 3lůžkový pokoj. Mrkněte na náš web, do záložky Pokoje a vyberte pokoj 202, případně klikněte zde přímo odkaz: https://www.pension-family.cz/cs/pokoje/797335-triluzkovy-pokoj-202/ .

Hezký zbytek dne, Roman – Pension Family KV.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru