Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kadeřnický balíček od skvělých 79 Kč. Dámský nebo pánský střih s masáží hlavy. Na výběr barva, melír či svatební účes s ozdobami + líčení.

4,4 / 5 Kadeřnický salon Lucy Plzeň  (mapa) 287 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzka

Ani bych nepotřebovala stříhat, jen tu barvičku :-) Z.

Zuzka

Dobrý den,
měla bych dotaz. Mám černohnědé vlasy, spíš do černa a chtěla bych na zrzavo, nějakou hodně výraznou měděnou. Je to reálné? A stačily by mi 2 vouchery? Díky moc za odpověď. Z.

Hana

Dobrý den,
uvažuji o koupi více voucherů, jen bych se chtěla ujistit, že je v ceně barvení celých vlasů a ne jen odrostů, jak už jsem se s tím také setkala na jiném slevovém portálu?
Děkuji za odpověď

Lucie Nejezchlebová

Dobrý den Hani,


v ceně voucheru je barvení celých vlasů. Nestačil by v případě že by se muselo odbarvovat i tónovat, nebo by jste chtěla melír i barvu. 


Hezký den
Lucie Čavojská

Dobrý den,


Dámský komplet s barvením zahrnuje i stříhání? 


Děkuji za odpověď
Lucie Nejezchlebová

Dobrý den Lucko,


balíček s barvením zahrnuje i stříhání.


Hezký den


Michaela

Dobrý den, zajímá mě, jakou vlasovou kosmetiku používáte a zda je možné místo barvy aplikovat přeliv? Mám husté dlouhé vlasy… Stačí mi jeden voucher v hodnotě 399Kč? Děkuji.

Lucie Nejezchlebová

Dobrý den Míšo,


pracuji se značkou Matrix. V balíčku s barvením je na výběr barva nebo přeliv, balíček je pro všechny délky vlasů. Těším se na Vaši návštěvu. 


Hezký den


Eva

Dobrý den,
velmi mě zaujala Vaše nabídka. Když mám spodní vlasy podbarvené černě a vrchní část je červá až tmavě hnědá a všechno bych chtěla sladit do hněde svetlější barvy poslačí jeden voucher na Dámský komplet a barvení / barvení tón v tónu / V-Light melír (všechny délky vlasů)? Děkuji

Lucie Nejezchlebová

Dobrý den Evičko,


na světlejší barvičku se dostaneme, ale musí se stáhnout nejdřív ta tmavá a podle toho jak nám to půjde dolů pak vybereme odstínek. Je to náročnější procedura, kde se spotřebuje více materiálu než je započítáno do jednoho voucheru, budou potřeba určitě dva.Těším se na Vaši návštěvu 


Hezký Den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru