Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Adrenalin v oblacích: paraglidingový tandemový let se špetkou akrobacie

4,9 / 5 TandemLety.cz (3 pobočky) Trojanovice  (mapa) 48 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Chtěla bych paraglidingový tandemový seskok darovat svému bratrovi k narozeninám, ale bude to až koncem června. Platnost voucheru je do konce 7/2022. Chtěla jsem se zeptat, zda je možné platnost prodloužit. Dělá na směny a mám obavu, aby stihl voucher využít. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 31. 7. 2022. a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou :) Pěkný den
 David

Marek Svec

Dobry den.
Mam dotaz.Jsou ty paraglidingove seskoky nejak vekove omezene?
Chtel bych ho koupit jako darek k 69.naroteninam sve maminky.Dekuji za odpoved

TandemLety.cz

Věkově omezené nejsou, spíše pohybově. Při startu je podle podmínek potřeba popoběhnout, abychom vzlétli. Přistání už je zcela nenáročné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru