Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyhlídkové plavby po Vltavě pro děti i dospělé, některé i s rautem a hudbou

4,5 / 5 River Trip Praha - Staré Město  (mapa) 267 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den, je na loďi vyhrazené místo pro kuřáky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni, děkujeme za dotaz. Vyhrazené místo pro kuřáky je na otevřené palubě. Záleží tedy s jakou lodí poplujete. :-) Přeji krásný den, Bára

Tomáš Kubíček

Dobrý den,
jak mám prosím objednat dítě pro polední plavbu na dvě hod. s rautem (je k dispozici jen vstupenka od 10 let), dítě od 4–10 uvádíte za 50% ceny. Díky za odpověď.
T. Kubíček

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, příplatek za dítě ve věku 4–9,9 let ve výši 50 % z ceny dané varianty nabídky (u Polední varianty se jedná o částku 269,5 Kč a u Večerní varianty s živou hudbou jde o částku 309,5 Kč) se platí na místě. Po zakoupení voucheru pro dospělého či dítě od 10 let doporučuji při rezervaci plavby předem na e‑mailu info@rbprague.cz nebo na tel. 777 834 434 n­ahlásit, že budete platit příplatek za dítě mladší 10 let. Ještě raději upozorním, že je nutné se před plavbou nahlásit na můstku č. 16 a vyzvednout si palubní vstupenku. Nástupní místo je Dvořákovo nábřeží, přístaviště č. 16, Praha 1, lodě Maria a Czech Boat (nejbližší zastávka MHD Dlouhá třída). Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru