Roční předplatné měsíčníku Gurmet se spoustou receptů a inspirace
Přehled nabídky
Odteď už vás nebude trápit otázka, co jen večer uvařit k jídlu. Teď naopak nebudete vědět, co za dobrotu připravit dřív!
A to rovnou celý rok. Díky voucheru získáte 12 čísel kulinářského časopisu Gurmet, ve kterém se můžete těšit na spoustu receptů, které jsou dostupné pro každého, a přesto plné novinek, zajímavostí a inspirace. Gurmet vám poradí, jak na gastronomické zážitky i bez návštěvy restaurace, jak na sladké i slané dobroty a mnoho dalších tipů. Kromě sezónních receptů v časopise najdete také pohled do současné gastronomie, zajímavé osobnosti a nejlepší suroviny pro vaše vaření.
Nahlédněte do stránek časopisu
|
Jak objednat zboží
- Po zakoupení voucheru přejděte na on-line formulář, kde zadejte své doručovací údaje a vložte kód voucheru.
- Poté si vyberte vydání, od kterého chcete předplatné odebírat.
- Chcete-li objednat předplatné jako dárek, vyberte termín doručení tak, aby vám vyhovoval. Dárkové certifikáty můžete stáhnout na webu mojepredplatne.cz.
Zakoupené a již využité vouchery není možné stornovat.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.