Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pilotování na zkoušku: 15–60 min. v letounu Alto 912 TG s dohledem instruktora

4,9 / 5 Elmontex Air Mošnov  (mapa) 342 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina

Dobrý den,

ráda bych koupila pilotování jako dárek, ale oslavenec slaví 30.11., čili voucher by se nestihl využít. Je nějaká šance, že ještě vypíšete další vouchery s delším termínem uplatnění? Děkuji.

Elmontex Air

Dobrý den,
děkujeme za zprávu. Chystáme nové akce, které by se měly objevit zhruba do týdne. Platnost poukazů pak bude do jara následujícího roku. Jsme také schopni, v případě blížícího se termínu expirace, voucher nenechat propadnout, uplatnit jej a let uskutečnit, jakmile bude vhodnější doba.
Děkujeme!
Elmontex Air

Andrea

Dobry den, chtěla bych koupit příteli, ale koukam, že vaha je max 100 kg, jde voucher prodloužit o par měsíců třeba,
 Dekuji

Elmontex Air

Dobrý den,
těch 100kg je bezpečnostní limit letadla, přes něj jít nemůžeme. Nerozumím, jakou to má souvislost s případným prodloužením termínu. Platnost Voucheru lze prodloužit jen ze závažných důvodů.
Děkujeme.
Elmontex Air

Andrea

Mne slo o to, ze přítel by musel shodit par kilo😄😄, proto bych uvitala prodlouženi, pac za 2 mesice by to nedal, i tak děkuji

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda 30 min je čistá doba letu, či je do 30 min zahrnuta i doba instruktáže. Předem děkuji za odpověď.

Elmontex Air

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. U nás vždy férově účtujeme jen čistý letový čas. Instruktáž, usazení do letadla, pojíždění ke vzletu a po přistání se v Elmontex Air neúčtuje a je nad rámec objednaných 30 minut.
Děkujeme!
Elmontex Air

Lukáš

Dobrý den, rád bych let zakoupil pro otce i pro sebe, je možnost letět spolu – samozřejmě každý v jednom letadle?

Slevomat.cz

Dobrý den,
letadlo, které máme uvedené v nabídce je jen pro 2 osoby, takže pro jednoho pasažéra a pro instruktora. Pro individuální nabídku kontaktujte poskytovatele: operation@elmontex.cz/+420 702 209 5­70. Přeji hezký den, David

Nikola Vavrosova

Dobrý den,
Budete mi prosím ještě v nabídce let na dobu 15 minut? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo. Jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce na let (15 min.) objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :) Přeji krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Jarmila

Dobry den. Chtela bych koupit 30 minut pilotovani priteli jako darek. Kolik budu doplacet mimo provozni naklady ? A to se pak doplaci na miste ? Dekuji za odpoved. Jarmila

Elmontex Air

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem! Prosím, vyberte si z nabídky poukazů ten na 30 minut a nad rámec stanovené ceny nebudete doplácet nic, pokud se Váš přítel nerozhodne na místě let prodloužit např. na 40 minut. Cena je konečná a zahrnuje čistý čas strávený ve vzduchu – v případě 30 minutového poukazu poletí Váš přítel celých 30 minut.
Děkujeme a těšíme se!
Elmontex Air

Petra Gajdáčková

Dobrý den, je nějaká věková hranice do které je možno nabídku využít? Jaká je šance, že si 70 letá vitální osoba vyzkouší pilotování letadla?

Elmontex Air

Dobrý den,
pokud nemá pán/paní výrazné pohybové neomezení – jde o to udělat vyšší krok na křídlo ze schůdků a nastoupit do letadla, tak není problém. Ukázkové lety u nás běžně absolvují i „životem ostřílení“ zájemci.
Budeme se těšit!
Elmontex Air

Václav

Dobrý den, věta:

"Zájemce o let hradí pouze provozní náklady předváděcího letu, cena je konečná bez dalších doplatků, let je privátní. "

Kolik přibližně vyjde takový doplatek při délce letu 45 min?

Elmontex Air

Dobrý den,
omlouvám se, moc nerozumím Vašemu dotazu. Pokud si z nabídky vyberete poukaz na 45 minut, tak nad rámec stanovené ceny nebudete doplácet nic, cena je konečná a čas 45 minut hlídá pilot-instruktor. Pokud se let prodlouží např. z důvodu silného provozu na letišti v Mošnově, tak nedoplácíte nic. Pokud se rozhodnete Vy na místě, nebo v letadle let prodloužit např. na 60 minut, dopočítáme Vám náklady rozdílu v čase přímou úměrností. Cena je konečná a zahrnuje u nás čistý čas strávený ve vzduchu – v případě 45 minutového poukazu poletíte celých 45 minut, pojíždění na vzlet a pojíždění po přistání se do tohoto času v naší společnosti nekalkuluje. Děkujeme a těšíme se! Elmontex Air

Hana

Dobrý sen, chci koupit pilotování na zkoušku pro muže. Bude mít opravdu možnost pilotovat sám? Samozřejmě za dohledu instruktora. Děkuji za odpověď

Elmontex Air

Dobrý den,
ano, samozřejmě, to je podstatou ukázkových letů u nás. Po jak dlouhou dobu bude moci zájemce řídit bude ovšem záležet na rozhodnutí instruktora po zhodnocení všech vlivů na bezpečnost letu (vítr, turbulence, fyzické a psychické rozpoložení zájemce…)
Děkujeme a těšíme se na let!
Elmontex Air

Karolina

Kolik kg může mýt ten člověk který tím chce letět???

Elmontex Air

Dobrý den,
maximálně 100kg.
Děkujeme
Elmontex Air

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru