Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pochutnejte si jako v Itálii: 1 či 2 pizzy o průměru 35 cm od rodilého Itala

Ciao Bella Pizza Praha  (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tom Ronymaniak

V nabídce mi chybí např. jiný základ než rajčatový – konkrétně smetanový. A dalé škoda, že nejde využít na nějkou pizzu, kde je jiný, nebo navíc jiný sýr než mozarrella (Hermelín, niva, eidam, gouda,…). Chybí mi ingredience typu kuřecí maso, špenát, česnek, kukučice, chilli… Ale na výběr pouze 5 slabých pizz – škoda :(

Ciao Bella Pizza

No jako namísto hermelínu používame brie, česnek taky , namísto nivi máme gorgonzolu , chilli používame peperoncino a N’duju., A zbytek sýrů parmazán a pecirino. My na pizzu používame ingredience jak mají bejt . Samožřejme uďeláme vše proto aby ste taky našel ňeco podle Vaší chuti. Samozřejme sme do ponuky dali jenom pár pizz.

Martin

Omlouvám se, ale musím reagovat zde na příspěvek pana Tom Ronymaniak:
Pokud chcete na pizze eidam, či jiné české suroviny, mohu Vám jmenovat x podniků, kde takovouto pizzu najdete – nejen v Praze. Na co si stěžujete? Že za 159,– dostanete 35 cm pizzu v kvalitě a se surovinami, kterou si jen tak nedáte? Akční nabídka zde je nějak koncipovaná a buď ji respektuji takovou, jaká je, nebo ji nechám být. A jak čtete, pan majitel i tak hledá řešení, jak Vám vyhovět. Mne například nabídka zaujala, voucher kupuji a pizzu rád vyzkouším.
Pardon za tuto mou reakci, kdy mi do toho nemusí nic být, ale prostě mi jen vadí věčné stěžování si a fňukání některých lidí a to ještě zkombinované s takovouto téměř, promiňte mi to slovo, hloupostí. Pěkný den.

Tom Ronymaniak

Škoda že tak malý výběr :(

Ciao Bella Pizza

Co by ste si přál najít v nabíce? Pokusíme se uďelat maximum abychom rozšířili naši ponuku

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru