6 chodů pro dva ve vyhlášeném restaurantu Ungelt: pražma či jehněčí, mušle svatého Jakuba i créme brulée
Přehled nabídky
Ungelt není jen staroněmecký výraz pro clo, ale také jedna z oblíbených restaurací v Česku.
Přijďte ochutnat vybrané speciality středomořské i tradiční české kuchyně sestavené do 6chodového menu. V příjemném prostředí kouzelného Týnského dvora jen pár kroků od Staroměstského náměstí vám budou obzvlášť chutnat. Obzvlášť pokud vezmete v potaz, že na výběr kvalitních surovin i jejich zpracování dohlíží šéfkuchař Petr John.
A na co se tu vy a vaše drahá polovička, případně jiný doprovod, můžete těšit? Na stole se před vámi objeví takové delikatesy jako tuňák marinovaný v sójové omáčce, krémová polévka z raků, mušle svatého Jakuba nebo výběr francouzských sýrů či kávové créme brulée. Zlatý hřeb celé hostiny, totiž hlavní chod, si přitom vyberete hned ze dvou možností – zláká vás spíš filet z pražmy, nebo dáte přednost jehněčí kotletce?
Tip: Návštěva restaurantu Ungelt je nevšední gurmánský zážitek, který můžete darovat i vašim blízkým – co takhle je potěšit voucherem, který tu pak mohou využít až do konce listopadu?
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.