Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvojitá zábava: minigolf a vstup na Žižkovskou věž pro jednoho i rodinu

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 589 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Simona

Dobrý vecer,
můžeme si koupit rodinou vstupenku za 549 Kč, kdyz jsme dvě kamarádky s třemi dětmi (jedna dvě deti a druhá jedno)? Nebo jakou vstupenku si máme koupit? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono,
děkuji vám za dotaz.
Pokud budete splňovat zmíněný počet osob a věkové kategorie, které jsou uvedené v nabídce – Pro rodinu (2 dospělí + 3 děti do 13,9 let), tak Určitě můžete zakoupit rodinou vstupenku.
Přeji hezký den.
 David

Veronika

Dobrý den, pokud bych koupila 2 x pro dospělého a chtěla 1 x pro sedmileté dítě, tak vstup pro dítě na minigolf i vstup do televizní věže přikoupím na místě za 160,– , nebo je potřeba to někde přiobjednat online? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, vstup není potřeba přiobjednávat online, stačí zaplatit danou částku až na místě. Co se týče vstupu pro dítě (předpokládám, že se jedná o dítě od 3 do 13,9 let), vstupné do observatoře Žižkovské věže je za 160 Kč, na minigolf mají děti do 100 cm vstup v doprovodu dospělé platící osoby zdarma a tak je celková částka za dítě 160 Kč :) U dítěte nad 100 cm je vstup na minigolf zpoplatněn 80 Kč. Přeji pěkný den, Katka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru