Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní pobyt v 5* hotelu Corinthia: bufetové snídaně a vstupy do wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Grand Hotel Prague Towers (ex Corinthia Hotel Prague) Praha (mapa) 101 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zany

Dobry den,
jsou pokoje deluxe i ve vyssich patrech? A muze dite 5–6 let do bazenu neomezene? Dekuji vam

Slevomat.cz

Dobrý den, Zany, ohledně Vašeho dotazu jsem kontaktovala přímo poskytovatele. DeLuxe pokoje se nachází ve 4. až 8. patře, bohužel není možné garantovat patro. Pokud máte o vyšší patro zájem, prosíme o přidání této informace do komentářů (poznámky) v rezervaci a personál hotelu pro to udělá vše. Děti jsou ve SPA vítané, ale bohužel v omezených hodinách, v týdnu mezi 13:00 až 15:00 a o víkendu mezi 11:00 a 15:00 a to pouze za doprovodu rodiče. Dle nabídky mohou hosté využívat SPA po čas 2 hodin denně. Přeji pěkný den, Katka :)

Petra Ulvrová

Dobrý den, prosím je v ceně pobytu u pokoje typu Superior také vstup na 2 hodiy do Wellnes a kde bychom našli nějaké fotografie těchto pokojů? Na stránkách hotelu jsme nikde nenašli. Děkuji, Ulvrová Petra.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Děkuji Vám za dotaz. Ve variantě s pokojem typu Superior, není bohužel wellness. Zasílám odkaz přímo na stránky poskytovatele, na kterých lze dohledat fotografie pokojů https://www.corinthia.com/prague/rooms-suites/ S přáním krásného dne, Karel

Iva Řičánková

Dobrý den, chtěli bychom zakoupit voucher na ubytování v hotelu Cirinthia, se snídaní a vstupem do Wellness. Byly bychom dva a jedno dítě, které bude mít v září 2022 tři roky. Můžeme využít voucher pro všechny, nebo je to striktně pouze pro dva dospělé ??

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo. Děkuji Vám za dotaz. Voucher je koncipován pro dvě dospělé osoby. V rámci voucheru lze ubytovat dítě do 5,9 let, které bude spát s rodiči na lůžku a pobyt má zdarma. :) S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru