Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 vstupů do bazénu, 10× fitness a kredit 600 Kč do solária se slevou 83 %! Cesta za krásnou a opálenou postavou začíná v Radlicích!

4,3 / 5 Wellness Centrum Radlice Praha - Radlice  (mapa) 1 160 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Slevomat.cz

Dobrý den, milí diskutující. Děkujeme Vám za všechny příspěvky, avšak vidíme, že se nám zde diskuse rozbouřila a Vy jste se rozdělili na dva tábory. Děkujeme všem za podporu a samozřejmě i konstruktivní kritiku i Vaše názory. Jsme rádi, že jsme pro Vás mohli ve spolupráci s Wellness centrem Radlice připravit tuto slevu. Koupě je je samozřejmě zcela na Vás. Podobnou nabídku nabízíme opakovaně a vždy se setkala velikým úspěchem. Rádi bychom Vás upozornili, že se nám zde ale ztrácí faktický ráz diskuse, která má sloužit hlavně k dotazům, které "dolaďují! nabídku. A proto bychom rádi udrželi diskusi v těchto mezích. Jestliže máte jakékoliv připomínky, vždy nás můžete kontaktovat na níže uvedených kontaktech. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný, pohodový víkend.

Jitka Lu

Co kdyz nechci vyuzit solarium? Muzu misto toho treba plavat extra 6 hodin? (600 deleno 100)? Nebo jit do Fitness misto toho?

Stáňa

Také se znovu musím připojit k diskuzi… to co se tu rozpoutalo je neuvěřitelný, nechápu lidi co vás tu kritizují ! Cena je naprosto bezkonkurenční, každý vstup vás vyjde na pár kaček a lidi jsou stejně dál nespokojení a remcají ! Stále někde hledají chyby. Nějak mi to hlava nebere, ale komu se to nelíbí a mohla bych nyní doplnit rýmující se verš, ale protože jsem slušně vychovaná napíšu jen, ať to prostě nekupuje :-)) .

Míša

Já tedy žasnu!
Víte ono kritizovat umí každý z nás (a v ČR to asi platí dvojnásob), ale pochopit druhou stranu už málokdo.
Nesouhlasím s levárnami, co se u nás dějí a chápu, že spoustu z nás má na tu situaci vztek a špatné zkušenosti od prodejců to jen prohlubují. Na druhou stranu, co lidé, kteří se opravdu snaží dělat dobrý business, lidé kteří se snaží poskytnout dobrý service. Obchodníci, kteří pracují mnohonásobně víc hodin než NĚKTEŘÍ, co si hřejou zadečky v práci od do, kde mají jistý výdělek a zaplacenou dovolenou,… List by mohl poračovat. Nabídka je více než příznivá a komu se to nelíbí, tak si to prostě nekupujte!! A než budete kritizovar jiné, podívejte se na to, co máte a děláte ve svém životě. Pochybuji, že každý z nás srší celý den energií a dobrou náladou…
Zkuste si někdy uklízet 8hodin jen s přestávkou na oběd. Zkuste obsluhovat zákazníky 8 hodin, zákazníky, kteří si stěžují, ptájí se dokola na ty samé otázky nebo jsou agresivní. Ona i ta recepční by byla milejší, kdyby se zákazníci chovali slušně a občas se na ni někdo usmál. Koukněte se všichni nejdřív na to, jak se chováte, než budete někoho kritizovat, či soudit. To umí kde kdo… Kam se poděla lidskost? Pokud chcete něco měnit, začněte od sebe!

fanoušek

Díky za odpověď k provozní době. Ještě jsem se ptal jestli neplánujete nějaké omezení počtu návštěvníků, kteří můžou být v jednu chvíli v bazénu. Nebo nějaký čas, v kterém by se mohlo plavat pouze za standardní vstupné a nebyla by hlava na hlavě.
Díky a nashledanou asi zase až na podzim.

Wellness centrum Radlice

Sledujeme diskusní příspěvky a nebráníme se kritice (rozumné, ne zlým výpadům), jsme rádi za racionální pohledy, které vnímají rozsah služeb s ohledem na cenu a slušný přístup personálu, který samozřejmě někdy dělá chyby . Slevomat je myslím pro své klienty velmi schopným partnerem, který dokáže zpřístupnit lidem zážitky a aktivity, na které by třeba neměli finance. Vývoj ukazuje, že tak, jako v běžném životě, kdy přestane fungovat pokora a chceme víc a víc bez ohledu na okolnosti, může dojít k rozpadu nejen partnerských, ale i obchodních vztahů. My si vážíme jak Vás zákazníků, tak svých obchodních partnerů, ale je zřejmé, že se dle této diskuse dostáváme někam, kde mizí respekt, pochopení a tolerance. Ceny jsou tlačeny dolů, lidé přesto nejsou spokojeni, pak někteří klienti, kteří nakoupí služby přes tyto stránky k nám přijdou a nerespektují žádný provozní řád. Je pro ně normální, že si pletou solárko za postel k ..milování",
vířivku rovněž tak, saunu za wc a tak bych mohl pokračovat. Občasné spekulace a snahy o podvody s uplatňování slev jsou rovněž běžným artiklem některých z nich. Výše uvedené řádky nejsou sebelítost, jen konstatuji realitu, kdy neustále spekulujeme, hledáme výhody nad rámec pravidel a snažíme se utrhnout co se dá. Možná, že úroveň některých z nás, kteří využíváme služeb přes slevové portály zašla tak daleko, že je nejvyšší čas ustoupit od těchto forem nabídek, zdražit své služby, prostřednictvím vlastních slevových akcí zpřístupnit pravidelným klientům vstupy a neřešit ty hloupé a zlé výpady na diskusních fórech a řešit neustálé porušování provozních řádů od těch , kteří si koupili vstup za 20,–Kč a mají pocit, že jsou všichni provozní zaměstnanci sluhové a pitomci, na kterých si chladí žáhu !!!
Myslím, že tato úvaha stojí za zamyšlení a z naší strany určitě zvážíme další kroky .
Děkujeme všem slušným klientům za spolupráci, podporu a určitě se na našich stránkách budete dozvídat jaké akce plánujeme a jaké aktivity připravujeme. Díky !!!
Na jakékoliv invektivy už nebudeme reagovat.

Zdeněk

Dobrý den, po přečtení tohoto chatu jsem si nemohl pomoci a přidávám svůj příspěvek. Rada pro všechny co se jim voucher za 500 KČ !!!!! nezdá levný – nekupujte si ho. My co tam chodíme i bez voucherů, protože tam mají za rozumné peníze slušné služby, ho vítáme. Vzkaz pro Wellness centrum Radlice – obdivuji s jakou vytrvalostí a slušností odpovídáte na mnohdy urážlivé a stále se opakující dotazy. Přeji silné nervi nejen Vám, ale i personálu, až se zvýší hustota návštěvníků.

IK

Když to tady čtu, tak nelze nedojít k názoru, že jako lidstvo jsme odsouzeni k zániku… Pořád dokola se opakující dementní dotazy na to samé, hnidopišské hledání neexistujících chyb atd. atd. ...... Loňskou nabídku na 10 vstupů do fitka + solárko + bazén (ten byl ale tuším omezený návštěvou fitka, že?) jsem využila a nemohu si stěžovat naprosto na nic. Recepční byly vždy profesionální, poradily, pomohly, ať jsem si solárko rezervovala přes den nebo večer, do telefonu vždy byly příjemné. Fakt se občas stydím za svoje spoluobčany........

Peši

Bohužel musím úplně souhlasit se Zuzanou a ostatními..ať jdu plavat v kteroukoli hodinu, je tam narváno..a to i ráno od šesti..sice je tam k dispozici i sauna, ale ta je narvaná ještě víc..nehledě na to, že ve sprchách skoro neteče voda, natož teplá…a to,že je to akce na prázdniny neberu jako argument..většina lidí má přes léto pracovní dobu stejnou jako jindy a bude tam tedy zase k nehnutí… :-(

fanoušek

Neplánujete nějaké omezení počtu návštěvníků v bazénu? V poslední době to bylo v Radlicích fakt maso a teď už vím proč. V jiném nejmenovaném bazénu (abych nebyl označen za konkurenta) sice musíme o víkendu občas stát půl hodiny ve frontě, než někdo odejde, ale uvnitř se dá alespoň chvílemi plavat.
Naplánujete nějaké změny provozní doby ve všední dny? Aktuální provozní doba 6–8 12–15 19–21:30 je dost omezující.

Wellness centrum Radlice

Tato akce je zaměřena na prázdninové období a bazén bude v provozu celý den od 10–21 hod.
Ve školním roce je provozní doba stanovena s ohledem na tréninkové aktivity sportovního oddílu plavání, který je součástí provozovatele bazénu a tím je SK Motorlet Praha

Edwina

Báro, myslím, že ti co chodí do nepřeplněných bazénů to nebudou veřejně rozhlašovat a bazén tím zaplňovat. Stačí zkusit různé bazény v různé časy, hodně štěstí ;-). Bazén Radlice si pamatuju jako poloprázdný, ale to bylo mimo špičku a před akcemi slevomatu, tak nevím jak je to teď.

Wellness centrum Radlice

Je to jak říkáte, ve špičce je vytíženost velká a pro plavce jsou podmínky složitější. Tato doba je spíš vhodná pro rodiče a děti. V ostatních časech je situace samozřejmě lepší. Je na každém, jaký zvolí čas s ohledem na své zaměření,

Lenka

Dobrý den,
tato nabídka vypadá zajímavě, i za předpokladu, že bych chtěla využívat jen vstupy do bazénu (i když i do fitka se ráda podívám :-) ).
Zajímalo by mne, zda hodiny pro veřejnost v nynějším rozsahu (tj. ráno do 8, od 12 – 15 a pak až večer) budou platit i přes léto, nebo zda bude provoz bazénu rozšířen? Děkuji za odpověď

Wellness centrum Radlice

Lenko, letní provoz bazénu bude od 10–21 hod.
2× v týdnu bude ráno otevřeno od 6 hod.

Bára

Dobrý den,
i přes varování „dobrosrdečných kritiků“ jsem si voucher koupila. Musím říci, že jsem hledala dost dlouho po Praze možnost, jak si zasportovat ve fitku A NEBO zaplavat v bazénu, ale všechny permice se šplhají svou cenou mnohem dál, než si můžu dovolit. Myslím si, že tahle nabídka je cenově naprostá bomba a nechápu vás, co si stěžují, že nechtěj do solárka:-D I v případě, že ho navštěvovat nebudete, pořád se tato cena vyplatí. Dokonce i když vynecháte bazén…mrkli jste někdy na ceny permanentek do pražského fitka? Mimochodem ti z vás, co evidentně mají zkušenost s vylidněným bazénem – čekám na vaše doporučení, já ho tedy ještě nepotkala ;-)

Slevomatu a Wellness centru Radlice děkuji za moc fajn slevu!

Lucka

Nechápu jak někteří lidé mohou říci, že je tato akce nevýhodná, pokud mají zdravý rozum a umějí počítat, tak by se měli dostat ke správným výsledkům. Už v minulých akcích jsem zde nakoupila vstupy, a rovněž i teď nakoupím.
Co se týče bazénu je pravda že je tam občas velmi mnoho lidí, a někdy tam plavat nejde ale to je spíše v odpoledních hodinách, proto tam chodím časně ráno, a takovéhle problémy nemám. Pokaždé když jsem tam byla, tak vytíraly jak šatny, tak i sprchy, takže opravdu nechápu lidi, co si tu stále na něco stěžují. A s tou recepcí na fitness jsem to také zažila, ale ne každý má dobrou náladu každý den ne? Bože lidi, nechápu Vás!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

my respektujeme názory našich klientů a dáváme prostor i partnerům přijmout zpětnou vazbu a reagovat na kritiku. Jsme ale přesvědčeni o kvalitě našich slev a jsme rádi, že se Vám také líbí. Doufáme, že si ji užijete i tentokrát. :)

Kačenka Příhodová

LIDI, proboha, čtěte si popis akce a pak se zapojujte do diskuze. Myslím si, že je úplně zbytečné ptát se jestli na jednu permanentku můžete chodit dva. a)je to snad srozumitelně popsáno v popisu akce a za b)stačí jeden „hloupý“ dotaz tohoto typu, nemusíte se snad ptát 100×.
Já též děkuji za tuto akci! S kamarádkou máme již zakoupeno (každá svůj voucher:))) ) a už teď se moc těšíme až tuto akci začneme plně využívat:) !
Myslím si, že je to super akce a i kdyby člověk navštívil třeba jen posilovnu akce se vyplatí:), tak co tady pořád řešíte? Kdo chce ať koupí, kdo nechce ať si trhne:)!
SUPER akce, ještě jednou děkuji a těším se k vám!:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Kačenko. Děkujeme Vám, jsme rádi, že oceňujete naši akci a přejeme příjemné zážitky v Radlicích :-)

Naty

Reaguji na Majku:
Majko, já do centa chodím již několik let a ještě nikdy jsem neviděla, že by paní uklízečky vběhly vytírat do plných šaten, když jsou tam lidi… Vytírají tam NEUSTÁLE, ale berou ohled na klienty, takže vytírají a uklízí, když jsou šatny volnější…
Jinak k diskuzi – je to skvělá nabídka a já ji ráda využiji. Ta cena je totiž bezkonkurenční…

Honza

Zajímavá odpověď. Můžete mi říct, kde přesně jsem nebyl slušný? Zamysleli jste se vůbec jestli na tom není něco pravdy? Asi ne, protože normálně bych očekával odpověď typu: Víme o problému s kapacitou, je třeba aby na to zákazníci mysleli, víme o problému se záchodem, proto do 2 měsíců chystáme rekonstrukci apod. Je ohromně statečné mě obvinit, že jsem konkurence nebo mám špatný den. Ani jedno , jen jsem naletěl na tu rádoby výhodnou nabídku, což jsem si vyslechl i naživo od Vašich zaměstnanců!!!??!!! Vaše odpověď mě jen utvrdila v tom, že Vám nejde o kvalitu služeb ale o kvantitu. Kvalita je tak na úrovni řekněme 35 Kč za vstup. Vždyť ten záchod by ani neprošel kolaudací. Kdyby Vám tam někdo zkolaboval, popište mi jak byste se k němu dostali…??? Další raději popisovat nebudu. Přeji všem novým zákazníkům skvělý zážitek. Přesně jak píše Majka. Nejspíš Vás 1 vstup vyjde na 500 a to se vyplatí! Otázka je komu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo. Děkujeme Vám za Vaše názory. Mrzí nás, že tato nabídka Vás nezaujala a dooufáme, že si v budoucnu vyberete nějakou jinou. Nakupovat Vás samozřejmě nenutíme.

Majka

Dobry den, vasi minulou nabidku se vstupy primo do bazenu jsem vyuzila a bohuzel musim souhlasit s nazory, ze kapacita bazenu (o saune radeji ani nemluvim) je vazne nedostacujici – tedy alespon pro ty, co chteji plavat a ne se nechat otloukat davem. V porovnani se sitauci pred vasi prvni nabidkou zlevnenych vstupu je to otresne. Sla jsem pouze dvakrat v uplne odlisnych casech a jiz neminim voucher dale vyuzit. Pri posledni navsteve jsem navic za celou dobu nevidela v satnach ani sprchach nikoho, kdo vy vytrel podlahu, to nebylo vazne nic prijemneho. Ovsem stacilo mi to k rozhodnuti, ze v prepoctu k cene voucheru jsem mela 2 velmi drahe vstupy do bazenu a ani jednou jsem si neuzila relaxu z plavani na ktere jsem byla drive zvykla :-( Nove klienty mozna ziskate, nektere stare jste bohuzel ztratili…

Wellness centrum Radlice

Majko, chápu Váš pohled, ale je to opravdu o tom, že projíždět ráno v 07 hod. Argentinskou do centra je jiné než v 11 hod. dopoledne nebo ve 14 hod. odpoledne.
Může se stát určitě dílčí chyba při úklidu, lidský faktor není robot, ale přijďte se podívat do zázemí areálu, které bylo rekonstruováno v některých místech před 10-ti lety a uvidíte ten výsledek práce lidí, kteří na tom nechávají ruce !!!!
Opravdu to chce střízlivé pohledy všech zúčastněných stran .

Stáňa

Dobrý den, děkuji za skvělou nabídku, kterou určitě využiju. Neodradila mě ani kritika na vaše centrum zde v diskuzi. Pokud je v bazénu stále plno, asi to svědčí o dobrých službách. Pokud se někdy recepční špatně podívají, neberu si to osobně. Znám práci s lidmi a někdy to chce pevné nervy.. Přeju je i vám a více spokojených klientů .-)

Wellness centrum Radlice

Tak pro tyhle momenty má smysl tuhle práci a akce dělat !!!! Díky Stáňo za příjemný nadhled.
Moc po těch ,,přestřelkách" těší !!!!
Zveme Vás na naši velmi populární akci pro naše klienty v Radlicích tzv. ,, Zahradní párty", kdy 20.6.2012 se koná již 7. ročník a pozvánku pro 2 osoby si vyzvedněte kdykoliv u šéfa areálu. (:-))) Rádi Vás poznáme a seznámíme s našimi provozy.
Ať se Vám daří a ještě jednou díky.

Markéta

Dobrý den, po zakoupení vouchru musím zajít zvlášť do bazénu, solária a fitka aby mi vystavili permanentku všude zvlášť? díky

Wellness centrum Radlice

Markéto, permanentní kartu dostanete na jednom výdejním místě a v tomto případě na recepci fitness centra. Díky za otázku.

Romana

Dostala jsem voucher na stejnou permanentku do tohoto centra a na místě jsem se setkala (po zjištění, že jsem tam na voucher) s velmi nepříjemnou obsluhou na recepci – zbylých 9 vstupů jsem raději nechala propadnout..

Slevomat.cz

Romano, to jste ale nemusela, situace se vždy dá řešit a to ať již kontaktováním přímo managera bazénu anebo nás, určitě bychom Vám pomohli či poradili. Věříme, že se jednalo o vyjímku, což nám potvrzuje i celková spokojenost zákazníků s minulými akcemi. Co takhle zkusit akci znova, tentokrát s vědomím, že nakupujete bez rizika?

Wellness centrum Radlice

Romano, našimi provozy prošlo přes Slevomat již kolem 13 –15 tisíc klientů !!!! Reklamace se dají počítat do desítek !!!! Pokud se setkáte bez jakéhokoliv impulzu s neochotou personálu, máte se obrátit na vedení společnosti a věci se narovnají.
Nechceme konfrontační styl, snažíme se věci řešit a vždy otevřeně.

Lenka

Dobrý den, je možné využít slevu pro 2 osoby, když půjdou spolu? Děkuji Lenka

Wellness centrum Radlice

Lenko, není to možné, viz. odpovědi ve zpětných dotazech

H.

Dobrý den,
neptal jsem se na „celkovou výhodnost“, ale na to, proč požíváte praktiky, které uměle navyšují slevu a vyvolávají „pocit výhodnosti“.

 Děkuji

Wellness centrum Radlice

H. tahle diskuse nemá smysl, sleva se dává vždy ze základních cen, slevu ze slevy jsem neviděl, ale je to opravdu jedno. Ten kdo nás bude bez uvědomění si výsledné ceny našich akcí na Slevomatu podezírat z nekalých praktik v dnešním světě drahoty, spekulací a neserióznosti, tak tito lidé určitě nejsou naší cílovou skupinou. Omlouvám se za upřimnost, ale i my máme své hranice !!!!

Kira

Tak ještě jednou. Nejde mi přece i to, abych získala více než nabízíte. Jen prostě dost lidí si váš balíček nekoupí, protože ho nevyužije (dle dotazů). A balíček, který by využili, nenabízíte. Nechceme více služeb za méně peněz. Asi je to divné, ale každý prostě nechce navštěvovat solárko. A tuhle akci spouštíte, abyste získali nové klienty, je tak? Děsnej problém tedy nabídnout v ceně balíčku jen bazén? Asi ano.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kiro,

samozřejmě chápeme, že ne každý chce chodit do solárka apod. Ale tato nabídka je koncipována jako komplexní balíček. Nedávno jsme měli nabídku na permanentku pouze do bazénu, která by vyhovovala Vám. Nezoufejte tedy a sledujte nás, jistě brzy nabídneme jinou slevu, která Vám vyhovovat bude. :)

Wellness centrum Radlice

Přesně tak !

tomáš

v dotazech píšete, že voucher je nepřenosný. Znamená to tedy, že na základě voucheru bude vystavena permanentka na určité jméno?

W

Ano, přesně tak !

Honza

Dobrý den, tato nabídka není až tak výhodná jak se snažíte napsat. Moc dobře určitě z minulosti víte, že většina lidí to všechno nevybere. Povídáte si o tom před svými zákazníky, tak aby to všichni slyšeli :))) Zajímalo by mě jestli taky trochu řešíte kapacity management, nebo Vám jde jen o to rychle nasbírat prachy a vydělat na chudácích, kteří to, jak píšet AŽ???, do konce záři nestihnou vybrat třeba jen proto, že bazén je absolutně přeplněný(je to masakr normálně a to nemluvím o akci na slevomatu ohledně 10 vstupů před pár týdny!!). Šatna a sprchy totální horor. Asi bych to ani šatnou nenazval. Opakovaně jsem se na to na recepci ptal, a vždcky jsem byl odpálkován. Tak třeba tohle zabere. Chystáte alespoň nějaký investice??? Co třeba ten jeden záchod pro všechny!!!??? s dveřmi, který se otevírají dovnitř, tak se na něj téměř nedá jít? Posilovna možná ok, sice jeden stroj opravujete rok, ale co, když už jsou vybrané prachy tak proč to řešit, že?? A že se tam kvůli přeplněnosti lidí s kupony nedá hnout?? Lidi zvažte to, než tuhle „výhodnou“ nabídku koupite.

Wellness centrum Radlice

Zloba ? Špatnej den ? Konkurence ? Nevím !!!
Kvalita a rozsah sportovních služeb v Radlicích je velmi slušná, cenové relace rovněž tak, statistiky návštěvnosti ( bez čísel Slevomatu) stabilní, v některých službách i s ohledem na nedostatek peněz mezi lidmi máme nárůst.
Vždy je co zlepšovat, ale volit i slušné formulace.

ag

Dobrý den

potřebuji vyměnit voucher za permanentky. Mužu přijít kdykoliv dopoledne ? Děkuji

Wellness centrum Radlice

Kdykoliv od 4.6.2012 v době od 7 – 21.30 hod.

Veronika

Dobrý den, je možné využít voucher tak, že například přítel by využíval voucher k návštěvě bazénu, a já v jiné dny k návštěvě fitness?

Wellness centrum Radlice

Není to možné, jak jsme již několikrát uvedli, akce je pro jednotlivce ne skupiny, či partnery.
Děkujeme

Wellness centrum Radlice

odpoveď viz.diskuse ( NE )

H.

Dobrý den,
proč u kalkulace vycházíte z ceny bazénu 1000Kč/10 vstupů, když 10 vstupů stojí 900Kč?

Děkuji za odpověď.

Wellness centrum Radlice

Nezlobte se , ale není to možné. Jedna vyjímka bude generovat sto dalších a tato akce je opravdu koncipována tak výhodně, že to není možné.
Díky za pochopení.

Wellness centrum Radlice

Ceny se stanovují z jednorázových vstupů.
Vaš dotaz jednoznačně potvrzuje, že začínáme ztrácet realitu trhu. Již jsme jednou odpovídali v duchu, ať si zkusíte vydělit cenu karty počtem vstupů + bonus solária a dostanete se k číslům, kdy je jedno, jestli stanovujeme cenu z jednorázových vstupů nebo z permanentních karet !!!!

Rosťa

Dobrý den, chci koupit dvě permanentky a chodit s přítelkyní. Ona ale nebude chodit asi tak často, můžu poprosit, že bude druhá permanentka napsána na mě i na její jméno a případně jí můžu dochodit já? Tedy je vlastně nepřenosná v rámci dvou lidí. Děkuji.

Wellness centrum Radlice

Nezlobte se, ne, zdůvodnění viz. diskuse

girgino

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli do kategorie fitness spadá i cvičení H.E.A.T., tedy zda 10 vstupů pro fitness lze uplatnit na 10 vstupů na H.E.A.T.? Děkuji.

Wellness centrum Radlice

Tato služba není zahrnuta do tohoto balíčku

Zuzana

To už si děláte legraci s touhle slevou! Bazén je pořád přeplněn (jediná možnost, kdy si člověk může jít zaplavat bez problému, je v době oběda, kdy většina lidí nemůže), nejhorší plavání vůbec, s ostatními lidmi se v bazénu akorát kopete, protože tam není místo a jde jen o to, kdo má větší nervy a vydrží tam. Chápu, že Radlice jsou asi v krizi a potřebují aspoň nějaké peníze, ale vyhlásit během tří měsíců potřetí akci na deset vstupů do bazénu mi přijde jako špatnej vtip.

Wellness centrum Radlice

Zuzano, máte právo na svůj názor ! Tato akce je koncipovaná hlavně s ohledem na letní a prázdninový provoz, kdy po dobu prázdnin pojede bazén od 6 (9) – 21 h. Ve frekventovaných odpoledních a večerních hodinách je na všech bazénech ,,silnější" provoz, jde o to si zvolit vhodný čas. Jiný provoz je ve všední dny, jiný o víkendech. Vaše agresivní kritika se mi zdá zbytečná a je potřeba si uvědomit, za jaké peníze u nás dostanete v jedné ceně vstup na bazén a zároveň do sauny. Máme trvalou klientelu a velmi seriózní služby.

Vilma Kovaříková

děkuji za odpověd,ale lze tu permanentku vystavit na jméno syna a ne moje ,když já ji objednala.děkuji

Wellness centrum Radlice

Ano lze, ale služby bude pak čerpat pouze Váš syn

Wellness centrum Radlice

Dobrý den Vážení klienti, pokusíme se předejít opakujícím se dotazům a upřesňujeme možnosti čerpání služeb nabízeného balíčku: 


1. Permanentní karta je nepřenosná a služby může
čerpat jen ten, na koho je vystavena
2. Nabízené služby lze čerpat samostatně, ale i třeba
ve dvojkombinaci či trojkombinaci. Každá služba
se samozřejmě odečítá samostatně z Vaší perma-
nentní karty.
3. V případě čerpání solária je lepší se předem objed-
nat.
4. Platnost permanentní karty je do 30.9.2012 bez
ohledu, kdy bude voucher vyměněn na recepci
Wellness Radlice
5. Čerpání vstupů do bazénu je možné pouze v
hodinách veřejnosti- viz rozvrh hodin provozu
plaveckého bazénu SK Motorlet Praha.
 www.sk-motorlet.cz
Jane

Dobrý den, můžeme přijít dva pětkrát a využít tak bazén nebo i fitness tímto způsobem? Děkuji.

Wellness centrum Radlice

Viz. odpověď Vilma !!!
Děkujeme za pochopení

Rebeka

Můžu jít na jeden voucher já plavat a partner do posilovny?

Wellness centrum Radlice

Rebeko, není to možné, platí stejná odpověď jako u dotazu Tomáše.
Díky za pochopení

Wellness Centrum Radlice

Dobrý den Tomáši,
vstupy do fitness nelze využít na areonbní skupinové hodiny, ale v posilovně najdete celé horní patro s aerobními stroji. Těšíme se na Vaší návštěvu

Vilma Kovaříková

dobrý den,nechápu jak je to s permanentkou,že je nepřenosná to znamená když ji zakoupím já,nikdo jiný tam nemůže jít??nebo nemůžeme přijít třeba ve dvou,nebo ve třech???a ještě fitness je závislé i na bazénu,nebo do každého se dá jít jindy?? děkuji za odpovědi

Wellness centrum Radlice

Dobrý den Vilmo, každou nabízenou službu můžete čerpat samostatně , ale i společně, jen na solárko je zapotřebí se objednat.
Čerpání služeb pouze držitelem permanentní karty je s ohledem na cenovou bombu ( přepočítáte-li si na jednotlivé vstupy ) logické.

Nikola Losová

Dobrý den, lze si koupit permanentku a pak si zaplatit k tomu trenéra? Případně kolik u Vás stojí trenér? Děkuji

Wellness Centrum Radlice

Dobrý den Nikolo,
v posilovně na recepci vám rádi dáme kontakt na osobního trenéra. Momentálně máme osm kvalifikovaných osobních trenérů kteří mají sazbu od 400Kč/hod. Těšíme se na Vaší návštěvu

d

Dobrý den

když nevyužiji solárium nešlo by přidat nějaký vstup do bazénu? Děkuji

Wellness Centrum Radlice

Dobrý den „d“,
přidat vstup do bazénu místo solária v této výhodné speciální nabídce nelze. Doporučujeme solárium přesto vyzkoušet. Solária MegaSun mají ochraný systém šerného opálení CPI a splňují nejpřísnejší normy EU. Těšíme se na vaší návštěvu

Wellness centrum Radlice

CPI systém je pro vysvětlení technický ochranný prvek opalování, který neumožňuje provoz ,,starých" trubic nebo-li trubic, které svým opotřebením mohou působit škodlivě. Udržuje stálost výkonu trubic s méně agresivní intenzitou opalování, které je nejen bezpečnější, ale i trvalejší.

Tomáš

dobrý den, dají se využít volné vstupy do fitness i na
aerobic

Wellness centrum Radlice

Dobrý den Tomáši, nabídka je cenově koncipována tak výhodně a univerzálně, že jednotlivé vstupy nelze zaměňovat za jiné a je nutné je čerpat dle zaměření.
Můžete je čerpat jak samostatně, tak současně, tzn. Fitness-bazén- solárium v jeden den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru