Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka do Švandova divadla na představení Román pro ženy a Biomanželka. Báječné léto s Michalem Vieweghem i Jiřím Langmajerem je tu!

4,5 / 5 IN Film Praha Praha - Smíchov  (mapa) 814 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
JAROSLAV KAŇOVSKý

Máte inkoustové náplně do tiskárny CANON iP4600
Děkuji Jaroslav Kaňovský.

poradatel

jeden voucher = jedna vstupenka na jedno představení

František Adamko

jeden voucher jedna vstupenka na jedno či na dvě představení ??Děkuji a přeji hezký den

poradatel

jeden voucher = jedna vstupenka na jedno představení

Eva

Dobry den,
koupila jsem si 2 vouchery na predstaveni 17.7.2012, ale kdyz jsem chtela rezervovat predstaveni online prostrednictvim systemu primo na strankach divadla, nebyla na vyber temer zadna sedadla (v celem salu jich bylo dohromady volnych mozna 5 a to ani ne vedle sebe). Muzete mi, prosim, poradit, jak mam postupovat?
Dekuji.

poradatel

dobry den, rezervace je mozna na emailu obchodni@svandovodivadlo.cz, na ktery bude odpovezeno behem pondeli s tim, ze pro zakazniky slevomatu mame blokovana (proto na online vidite sedadla v blokacich) nejlepsi mista v sale. Do emailu je mozne napsat, jaka sedadla preferujete. Dekujeme.

dali

Dobry den. Jakmile si zakoupim voucher a odeslu penize, mohu si uz udelat (pred)rezervaci konkretnich sedadel – nebo opravdu musim cekat az bankovni prevod dorazi a ja budu mit cislo voucheru? Vim, ze v propozicich pisete o rezervaci s cislem voucheru – ale ptam se radsi, jestli to je nezbytne – v rade divadel ci restauraci akceptuji takove „predrezervace“ s tim, ze cislo voucheru je mozne doplnit, jakmile ho budu znat. Ja bohuzel musim platit prevodem, ktery bude trvat dlouho (jeste ted s vikendem) a proto bych musel delat rezervaci az velmi pozde, kdy bude vetsina sedadel patrne jiz rozebranych. Dekuji.

Švandovo divadlo

Dobrý den, předrezervace je možná i bez zaslání čísla voucherů. Rezervace však bude jen na týden. Do týdne tedy musíte zaslat čísla voucherů a pak stačí když si vstupenky vyzvednete před představením. Děkujeme za pochopení.

František

Jedná se prosím o dvě vstupenky?

poradatel

Jeden voucher rovna se jedna vstupenka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru