Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výstup na via ferratu Drachenwand pro 1 či 2 lezce: dohled instruktora i zapůjčení vybavení

5,0 / 5 Adventure Academy Drachenwand (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Monika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je výstup vhodný i pro naprosté začátečníky jako jejich první výstup. Dále by mě zajímalo, zda je možná dle domluvy změna termínu z důvodu nevhodného počasí.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko. Děkuji Vám za dotaz.
Dohledal jsem pro Vás přímo storno podmínky vztahující se k nabídce:

Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 5 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Poskytovatel si vyhrazuje právo změnit termín výstupu v závislosti na počasí. V takovém případě vás personál bude o změně informovat, voucher není možné stornovat ani refundovat.

Nabídku si může zakoupit i úplný začátečník. :) Ať už se rozhodnete zdolat ji sami či ve dvou, pokaždé si vás vezme pod svá křídla zkušený instruktor z Adventure Academy, takže překonat 560 metrů délky nebude vůbec žádný problém. Kromě toho vám půjčí veškeré potřebné vybavení a na bezpečných místech vám pořídí i fotografie na památku. Začátečníci se budou cítit zcela v bezpečí, zkušenější borci si ale na některých úsecích určitě najdou tu správnou výzvu. S přáním krásného dne, Karel

Lucie

Dobrý den, mluví instruktoři česky?

Adventure Academy

Dobrý den,
Ano

Katka

Dobrý den,

je tento výstup vhodný i pro začátečníky, nebo jsou potřeba už nějaké zkušenosti?

Děkuji.

Adventure Academy

Dobrý den,
předchozí zkušenosti nejsou nezbytně nutné, instruktor s vámi bude celou dobu v kontaktu, ale je třeba počítat s tím že se výstup může protáhnout, je tedy třeba být trochu fit. Dalším faktorem je strach z výšek, ferrata vede po hraně hory je tedy exponovaná, v případě nutnosti Vás instruktor dojistí lanem, ale pokud by jste ale měli z výšek větší strach, je lepší zvolit nějakou méně exponovanou ferratu.

Petra Kalinová

Dobrý den, termíny jsou i přes týden, nebo jezdíte jenom víkendy? Děkuji

Adventure Academy

Dobrý den, termíny budou i v týdnu (spíše pátky a pondělky), s ohledem na další aktivity, budou termíny vypisovány zhruba od začátku června. Dříve pouze po předchozí dohodě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru