Na úvod prosecco, v menu vína i Karáskovy limonády
O víkendu se nejí. O víkendu se hoduje!
Víkend je od slova odpočívat a dopřávat si, tak odložte zástěru a vařečku a nechte se královsky pohostit. V rodinném bistru Amandine, které najdete u Karlova náměstí, vám připraví čtyřchodové menu a ještě do sklenek nalijí prosecco na přivítanou (v nabídce je i nealkoholické). Tak pozvěte svou lásku nebo si vyrazte ven s kamarádkou a nechte si chutnat.
V Amandine rádi experimentují, a to jak s českou, tak světovou kuchyní. Vy si jednotlivé chody budete částečně vybírat sami. Každopádně se těšte na lososový tataráček na úvod, poté na druhý předkrm či polévku a hlavní chod – dáte přednost hovězímu steaku s rozmarýnovým bramborem, kachnímu stehnu se zelím a knedlíkem nebo rybě s holandskou omáčkou?
Je víkend, takže nemůže chybět ani sladká tečka. Aktuální nabídka se mění, ale mívají tu třeba malinové chantilly, éclair, větrník, panna cottu nebo pařížský dort, takže si určitě nechte místo. Bude to stát za to. Z nápojového lístku si k tomu přiobjednejte další víno anebo třeba Karáskovu limonádu. Tenhle den prostě bude k nakousnutí!