Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zažijte 4 hodiny paitballu na tematických hřištích, vč. scénářových her

4,8 / 5 Paintball Masečín Štěchovice  (mapa) 490 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Valca

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jsme skupinka po 7 lidech a chtěla bych se zeptat jestli je možnost hrát proti sobě a nebo je určeny scénář .

Paintball Masečín

Dobrý den. Bohužel v 7 lidech si nezahrajete. Minimum je 8lidí ,ale doporučuji alespoň 10 hráčů. U paintballu platí čím více hráčů tím více terčů a daleko lepší hra. O víkendu se skupiny spojují a můžete se k někomu přidat. Pro více informací nám prosím zavolejte.
Tomáš Cihelka Paintball Masečín tel 606 88 99 32

Marta

dobrý den jen se chci zeptat od kolika let je ta hra, jelikož by jsme si chtěly přes léto se synem a dcerkou zablbnout

Paintball Masečín

Doporučujeme paintball od 12let.
Ale máme i JUNIOR PAINTBALL který je od 8 let a zrovna nám běží akce na Slevomatu.
V případě dotazů mě prosím kontaktujte.
Tomáš Cihelka Paintball Masečín 606 88 99 32

Miro Mirokyto

Dobrý den. Půjdeme poprvé – po prvním, další postupné doplňování munice lze příkladně po 100 Ks jeden dva hráči, nebo se musí po 200 Ks všichni hráči? Doplnění munice nad 500 Ks je myšleno celkem nebo za jeden placený účet, tedy příkladně za dva hráče či jak je dopočítávána cena munice?Děkuji za odpovědi, M.

Paintball Masečín

Dobrý den , začíná se s plným zásobníkem což je 200ks a další munice se doplňuje po 100ks a píše se na konkrétního hráče (každý hráč prostřílí za 4h hry jiné množství munice, většina hráčů prostřílí 300–600ks munice. Jsou hráči kteří si vystačí s jedním zásobníkem což je 200ks a jsou hráči kterým 1200ks nestačí, je to opravdu hodně individuální) Vše se platí po hře
Cena kuličky 1Kč
V případě dotazů mě prosím kontaktujte telefonicky
Tomáš Cihelka 606 88 99 32

Nicolas Pietrula

Dobrý den,

Chtěl bych se prosím zeptat, když má jeden člen našeho týmu doma zbytek kuliček, se kterými kdysi hrával, může je mít sebou a použít je ?

Předem děkuji za Vaši odpověď.

Paintball Masečín

Bohužel . Na hřiště si může vzít svoje kuličky pouze hráč, který maz vlastní výbavu a vztahují se na něj jiné podmínky. Je to jako když si přinesete alkohol do hospody. Děkuji za pochopení.

lubica Čajková

Dobrý deň, rád bych koupila 8 stupov pre kamarátov Syna su věkové od 8–11 let. Mate nejaké vekové omezení. Je mozne aby sme prišli v sobotu 23.4. Ako prebiehajú tie otvorené hry? Dákujem Čajková

Paintball Masečín

Dobrý den v sobotu 23.4. je bohužel obsazeno. Ale určitě najdeme jiný termín. Hráči od 8let hrají pouze junior paintball na který se organizují pouze privátní hry. To znamená že na hřišti je pouze vaše skupina 8–10 hráčů.
Pro více informací nebo rezervaci kontaktujte přímo nás na telefonu 606 88 99 32
Tomáš Cihelka Paintball Masečín

František

Dobrý den, rád bych si zakoupil voucher pro 8 osob+ munice a chci se zeptat zdali je možné zapůjčit si u vás i uniformu a jestli je možné aby hráli děti i s rodiči aby se tím případně zaplnilo 8 míst? Děkuji Bartl

Paintball Masečín

Dobrý den pane Bartl, u nás si můžete zapůjčit overal vel. S -XXXL za 70Kč
JUNIOR PAINTBALL si užijí jak děti od 8let tak i dospělí . Myslíme že je skvělé když hrají dospělí s dětmi. Bezvadně to upevňuje rodinné vztahy. Tomáš Cihelka Paintball Masečín

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru