Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou v 9 městech

4,8 / 5 Pro Svůj Úsměv (9 poboček) Hradec Králové  (mapa) 151 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Bohuslava Stanglova

Dobrý den , ráda bych se zeptala,kdy bude další termín v Českých Budějovicích , volný. Děkuji Stanglova😀

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Máme pro České Budějovice připravené další termíny 16. – 17. 7. 2022, 5. – 6. 11. 2022 a 3. – 4. 12. 2022. Čekáme ještě na potvrzení prostoru a ihned se nové termíny objeví na stránkách a bude možné si některý z nich rezervovat. Budeme se případně těšit… Usměvavý den přejí Martin a Ivana Hesovi :-)

Martina Kališ

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je kurz věkově omezený, konkrétně od kolika let je vhodný.

 děkuji

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka I. doporučujeme samostatně dětem od 13 let. Občas se po domluvě s rodiči dohodneme na věku 11 – 12 let, ale jedině s doprovodem. Což znamená zakoupit 2 vouchery a užít si kurz společně. Je to kvůli časové náročnosti kurzu a neustálému soustředění se. Neradi bychom v dětech vyvolali blok v kreslení. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli. Budeme se případně těšit na kurzu. Usměvavý den přeje Martin a Ivana Hesovi :-)

Valérie

Pěkný den
Měla bych zájem o Vámi nabízený Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou.
Je volné místo pro město Ústí nad Labem?
Děkuji.

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Ano v Ústí nad Labem máme volná místa v termínu 21. – 22. 5. 2022. Další termíny se na našich stránkách objeví v průběhu cca 14 dní. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit na společný kreslící zážitek. Usměvavý den Vám přeje Martin a Ivana Hesovi :-)

Petra Netolická

Dobrý den,
rády bychom s dcerou absolvovaly Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou. Jsme z České Lípy, proto se Vás chci zeptat, zda je k dispozici ubytování? Děkuji Petra

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Na našich internetových stránkách naleznete všechny adresy míst konání našich kurzů a podle toho si potom následně můžete zařídit ubytování, ať to nemáte daleko. Možnost ubytování bohužel nenabízíme, nemusíme se totiž vždy trefit do vkusu účastníka kurzu. Děkujeme za pochopení a budeme se případně těšit na společný kreslící zážitek. Usměvavý den přejí Martin a Ivana Hesovi :-)

Šárka Sieglová

Dobrý den,
jaký je prosím rozdíl mezi "Kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka I. " – kde už nemáte volný termín a "Kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka II. " – kde udáváte 5 volných míst v termínu 05. 03. – 06. 03. 2022. Dě­kuji

Šárka Sieglová

Ještě doplňuji, jedná se o Olomouc.
Doplňuji

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka II. je určený pro naše absolventy kurzu Tužka I. Jedná se o pokračovací kurz, který navazuje na kurz Tužka I. Termín 5. – 6. 3. 2022 v Olomouci máme v této chvíli plně obsazen, další termíny v Olomouci máme 23. – 24. 4. 2022 a 18. – 19. 6. 2022. V průběhu března se na našich stránkách objeví další termíny až do konce roku 2022. Na tento víkend budeme dnes odesílat přihlášeným lidem bližší informace a myslíme si, že si opět v tomto týdnu někdo rezervaci přesune, takže by se místo pro Vás na kurzu možná našlo. Nejlepší bude, když mi zavoláte například ve středu nebo ve čtvrtek 722 161 891 (Martin Hes) a já Vám řeknu, zda se místo uvolnilo. Usměvavý den přeje Martin a Ivana Hesovi :-)

Alina Slyvka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně tohoto kuzu jak dlouho trva je to jen jeden den ?
Moc mě kurz zaujal

Děkuji za opověď

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, těší nás Váš zájem o kresbu :-) Naše kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka I. jsou víkendové na 2 dny, každý den minimálně na 8 hodin dle potřeby každého účastníka. Pokud Vás kurz zaujal, rádi Vás na něm přivítáme a užijeme si společný kreslící zážitek. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit :-) Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru